Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domniemany ojciec

Zadała mi klina

Polecane posty

Gość domniemany ojciec

Zerwaliśmy w Sylwestra rok temu. 17-go września urodziła syna. Wczoraj spotkałem ją, mogliśmy (bez emocji) chwilę porozmawiać. - Szybko Wam to idzie, rzuciłem spoglądając na wózek, kiedy ślub ? - Nie tak szybko, a to, to pamiątka po Tobie. Zamurowało mnie. Nie wiem ile w tym prawdy. Możliwe jest wszystko. Teoretycznie może być moje. Ale także jej obecnego faceta, wyjechali kilka dni po Sylwestrze na długi weekend. Hipotetycznie może być jeszcze ktoś trzeci. Jeżeli to jednak moje dziecko, to nie wiem jak będę mógł z tym żyć.

Gość gość
Jak zaczniesz drążyć temat i okaże się, ze to Twoje i zechcesz by dochodzącym tatusiem, to tylko dziecku zagmatwasz życie. Ono ma teraz szansę na jednego tatusia - obecnego partnera matki - po co mu dwóch tatusiów i mętlik w głowie. Ale myślę, ze to nie Twoje. Skoro ona jest z tym gościem, to pewnie on jest podany jako ojciec. A powiedziała o "pamiątce", bo baby różne głupoty plotą, byleby dopiec byłemu (wiem, bom baba).

Gość gość
Masakra,s

Gość Kamila Parker_Bowles
no i?

Gość domniemany ojciec
Żarliśmy się jak pies z kotem, to fakt, ale z wyjeżdżać z takim tekstem ? To ma być zemsta ? Za co ? To ona mnie zostawiła.

Gość gość
typowa, podla, wredna sucz