Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest najskuteczniejszy lek nasenny dostępny bez recepty?

Polecane posty

Gość gość

Taki, żeby na pewno podziałał. Beznodiazepiny są skuteczniejsze, ale niestety na receptę. Nie śpię już czwartą noc i czuję, że następna zakończy się zgonem ( nie żartuję), a przez te nieprzespane noce czuję się tak źle, że nie mogę spać przez kolejne jeszcze bardziej. Łeb mnie boli.

Gość kingusia999
Validol. Neospasmina chyba ze chcesz kupic odemnie lorafen bo ja go niemoge stosowac??

Gość gość
Całe szcęście że benzodiezapiny są na recepte. Może nie spodoba się tobie co ci poradze ale najlepszym lekiem nasennym jest długi spacer przed snem na pewno ponoże.

Gość gość
Validol moze bo bez recepty nue ma nic silnego. Mam lorafen do sprzedania moze chcesz??

Gość gość
Estazolam lub lorafen ale na recepte. Hehe dlugi spacer pomoze chyba tobie bo jak ktos nie spi chociaz chce to juz tylko leki pomoga

Gość gość
czemu nie możesz spać?

Gość gość
w czasie gdy nie możesz spać wstań i rób coś co cię zmęczy np. układaj ubrania w szafie, czytaj ksiażkę tylko nie ćwicz i nie siedz w necie to powinno cię zmorzyć, mi jeszcze pomaga gorące mleko gotowane z cebulą

Gość kingusia999
Byl czas ze spalam jedna noc w tyg mimo tego ze bylam strasznie okropnie zmeczona i mialam wrazenie ze przyloze glowe do poduszki i zasne a tu pierwsza czwarta piata i wstawalam i tak dalej. Wiec jak ktos spac niemoze mimo tego ze pada ze zmeczenia to jest cos nie tsk czlowiek wpada w leki bo chce poczuc ze spi.

Gość kingusia999
Byl czas ze spalam jedna noc w tyg mimo tego ze bylam strasznie okropnie zmeczona i mialam wrazenie ze przyloze glowe do poduszki i zasne a tu pierwsza czwarta piata i wstawalam i tak dalej. Wiec jak ktos spac niemoze mimo tego ze pada ze zmeczenia to jest cos nie tsk czlowiek wpada w leki bo chce poczuc ze spi.

Gość gość
Niech cię facet tak wymeczy zebys padla od razu :D

Gość gość
Sasiadowym bliznako zeby idom:-) pije 2 czasem 3 sety z cherbatom i juz nic nieslysze:-) pocieszm sid ty m ze kiedys tesz zabkowalem;(

Gość kingusia999
Podczas snu wylancza sie podswiadomosc a u mnie i u autorki nie wszystko sie slyszy nie da rady zasnac później przychodzi juz tylko wku... na samą siebie i ma sie ochote wstac. Wiec tutaj bieganie plywanie seks niepomoze