Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet bije jedna dziewczyne a nastepna nie

Polecane posty

Gość gość

wiem ze nie ma usprawiedliwienia na znecanie fizyczne ale czym oni sie kieruja, moja kolezanka byla 10 w zwiazku I facet ja notorycznie zdradzal I bil, oni nie byli malzenstwem nie mieli dzieci I nie mieszkali razem, ona mieszkala z rodzicami, ale juz nawet sasiedzi mowili matce tej mojej kolezanki zeby pogonila tego drania a ona ze nie bo nie wierzy corce az kiedys moja kolezanka dostala w twarz przy swojej mamie od chlopaka, kolezanka nie pracowalai fakt jedyne co robila to plotkowala na wszystkich a najbardziej na rodzine tego chlopaka, w koncu jakos od niego odeszla, a ten znalazl sobie nastepna piekna wyksztalcona kobieta zupelne przeciwienstwo tej mojej kolezanki, maja dziecko I powiem wam ze on traktuje ja jak ksiezniczke, sa wiele lat ze soba, a ta moja kolezanka wyszla za maz ma 2 dzieci ale jakis czas temu zauwazylam ze chyba jeszcze kocha poprzedniego chlopaka...jak to jest czemu ci mezczyzni tacy sa

Gość gość
bo inna pewnie sobie nawet nie pozwala na chamskie odzywki, a siedzac z kims taki pare lat to jest przyzwolenie

Gość gość
A skąd wiesz że i jej nie bije? Takie rzeczy rzadko wychodzą poza 4 ściany, a nawet gdyby widocznie ta obecna nie daje sobą pomiatać i on o tym wie. Samiec z natury nie szanuje osobników słabszych i zbyt uległych.

Gość gość
Bo jest niesprawiedliwym chujem?

Gość gość
Nie szanuje, bo matki polki na to pozwalają swoim synkom

Gość gość
znam takie pary I powiem wam ze czasem sie nie dziwie ze facet przylozy kobiecie, bo z taka nie da sie zyc, same plotki, zaniedbanie, niezadowolenie, brak checi do pracy do czegokolwiek, najlepiej sieziec w domu na czyims utrzymaniu I nic nie robic aha I narzekac I zrzedzic caly dzien

Gość gość
Mam sąsiada co też lał swoją żonę, ale tylko po pijaku, a lał ją wtedy bo hamulce puszczały i miał dosyć tego wszystkiego. On tyrał, zarabiał na dom, po pracy musiał zrobić dzieciom obiad, pomóc im w lekcjach, posprzątać, uprać i robił totalnie wszystko, a żonka siedziała na ławce na osiedlu z koleżankami i plotkowała całe dnie i wiecznie narzekała jaka to ona biedna, jaka schorowana (choć nic jej nie było). Jak dzieciaki dorosły, to się rozwiódł, znalazł nową, normalną kobietę i przy niej odżył, założył własną firmę, nieźle mu się powodzi, teraz nawet alkoholu do ust nie bierze... zupełnie inny człowiek.

Gość gość
Bo kobieta na szacunek musi sobie zasłużyć!

Gość gość
moja bra kolezanke chlopak lal I zdradzal latami, I ciagle ja przepraszal,to trwalo 11 lat wiec on uwazal ze przeprosi I znowu moze ja traktowac jak szmate, bo zeby ona odeszla jak dostala pierwszy raz to moze by sie zastanowil a tak skruche walnie I dalej to samo, ale nie zrozumiem kobiet