Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zwrocilybyscie uwage ciezarnej placej papierosa?

Polecane posty

Gość gość
Moja mama nie palila nie pila a ja zdycham caly czas! Mojej siostry dzieci tez! Astmę miały a siostra nie palila! Ja palilam bo niestety nie udalo mi sie rzuci i dzieci zdrowe.Zadnej astmy! Urodzily sie duze.Syn 4300 kg.Dobrze sie ucza i nie chorują. Nie popieram palenia w ciąży, ale przestancie pisac głupoty ze jakie to dzieci chore beda itp.

Gość gość
nie, poki co palenie w ciazy nie jest karalne i takie zwracanie uwagi to zwykle wpieprzanie sie w nieswoje sprawy. Rownie dobrze mozecie zwracac uwage ze dziecko ma czapke czy nie ma czapki w zaleznosci od waszego widzimisie, w najlepszym razie uslyszycie zeby to nie wasz interes.

Gość gość
babki ktore zwracaja uwage sa bezczelne. to i tak nic nie da a szanowne takie chcą sie po prostu wyżyć, wtrącić. babki które pala w ciąży rozumu nie mają a "zwracanie" im uwagi (czytaj:w*****anie) rozumu im nie doda a jeszcze wkurzy i sięgną po kolejnego papierosa. takie pieprzenie mija sie z celem a i tak osoba wtrącająca się nie robi tego w dobrej wierze, tylko po to aby sobie popaplać.

Gość gość
Nie zwróciłabym uwagi, bo albo: - wiedzą, że nie można palić, ale mają zbyt słaba wole, aby przestać - okłamują same siebie, że palenie nie truje dziecka jak osoba powyżej.

Gość gość
przeciez to nic nie da. nie powinno sie wtracac w cudze sprawy, przeciez taka matka dobrze wie ze palenie jest szkodliwa, na kazdej paczce fajek jest to napisane.

Gość gość
Moja mama nie palila nie pila a ja zdycham caly czas! Mojej siostry dzieci tez! Astmę miały a siostra nie palila! Ja palilam bo niestety nie udalo mi sie rzuci i dzieci zdrowe.Zadnej astmy! Urodzily sie duze.Syn 4300 kg.Dobrze sie ucza i nie chorują. Nie popieram palenia w ciąży, ale przestancie pisac głupoty ze jakie to dzieci chore V Nie bedą chore, :) bedą okazami zdrowia. Przecież palenie to samo zdrowie , a jakie to fajne palić ! Pale = jestem fajna. Dokształć sie. Wszędzie możesz poczytać o szkodliwośc***alenia. Chyba ze jesteś tak ograniczona ze tylko kafeterie umiesz otworzyć . No cóż ...

Gość gość
Moja mama nie palila nie pila a ja zdycham caly czas! Mojej siostry dzieci tez! Astmę miały a siostra nie palila! Ja palilam bo niestety nie udalo mi sie rzuci i dzieci zdrowe.Zadnej astmy! Urodzily sie duze.Syn 4300 kg.Dobrze sie ucza i nie chorują. Nie popieram palenia w ciąży, ale przestancie pisac głupoty ze jakie to dzieci chore V Nie bedą chore, :) bedą okazami zdrowia. Przecież palenie to samo zdrowie , a jakie to fajne palić ! Pale = jestem fajna. Dokształć sie. Wszędzie możesz poczytać o szkodliwośc***alenia. Chyba ze jesteś tak ograniczona ze tylko kafeterie umiesz otworzyć . No cóż ...

Gość gość
Nie zwrocilabym uwagi bo generalnie mam obcych ludzi w d***e :D Zwrocialbym uwage w momencie, kiedy jej palenie byloby uciazliwe dla mnie. Nie pale i nie zycze sobie byc truta przez innych. Niezaleznie czy to babsko w ciazy czy nie :P

Gość gość
nie, ona zdaje sobie sprawe z tego co robi , moja uwaga nic tu nie zmieni, a po za tym nie moze zycie nie moja sprawa

Gość gość
Nie, nie zwrocilabym. Co to da? Oprocz tego ze wdam sie z zenujaca pyskowke? Przyszla mama nagle sie nawroci i wurzuci fajka? Skoro jej wlasne dziecka nie jest wystarczajaca motywacja to skad przekonanie ze obca baba bedzie? Do tych co zwrociliby..A jak zobaczycie malolata z fajkiem czy piwem to tez zwracacie uwage? Chcialabym to zobaczyc ;)

Gość gość
Moglabys zwrocic uwage, ale jedynie swojej ciezarnej palacej coruni w przyszlosci, o ile jeszcze palilaby za Twoje. |Bo nie twoj z****** interes, na co kto wydaje swoje zarobione pieniadze. Mi kiedys moherowa baba zaczela moraly prawic o palonym przeze mnie papierosie (akurat nie bylam w ciazy, zreszta przez ciaze nie palilam) i powiedzialam jej wprost "pale za swoje".