Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałeś wypadek odzyskamy twoje odszkodowanie

Polecane posty

Gość gość
MI wspolnik wisial prawie 100 tysi. Na szczescie krotka pilka - eureka finanse w 2 miesiace sciagnela co moje. Także zachecam żeby walczyc o swoje i nie dawac się cwaniaczkom kręcić na kasę.

Gość gość
Na szczęście są prawnicy, którzy potrafią w takiej sytuacji pomóc człowiekowi. Najlepiej patrzeć na kancelarie, które specjalizują się w odszkodowaniach, ja korzystałem z www.kancelariawss.pl jestem bardzo zadowolony mimo że wydałem pieniądze to zwróciło mi się no i odszkodowanie otrzymałem

Gość gość
jezeli chodzi o odszkodowania to mysle, ze najlepiej sprawdzaja sie kancelarie adwokackie, osobiscie korzystalem z oferty www.adwokat-weglowski.pl i sprawdzili sie swietnie w tym temacie

Gość gość
Niestety ubezpieczyciele komibnują i próbują oszukać jak tylko się da, dlatego trzeba walczyć o swoje! Ja mogę polecić Advoco, bardzo rzetelna firma, dzięki niej dostałam odszkodowanie po wypadku prawie 10 razy większe!!

Gość gość
Ja też bym poszła do adwokata. Musimy walczyć o swoje prawa a zwłaszcza jak chodzi o nasze zdrowie. U nas był podobny przypadek i poszliśmy o poradę do tej kancelarii http://adwokat-lodz.eu.

Gość gość
Wypadek to jest coś strasznego dla rodziny i dla samej osoby poszkodowanej. My jak zdarzył się taki nieszczęśliwy wypadek to skorzystaliśmy z pomocy kancelarii adwokackiej www.adwokatkowalczyk.pl.

Gość gość
ja też miałam wypadek w pracy - poślizgnęłam się i wybiłam łokieć. Oczywiście pracodawca i ubezpieczyciel umywali ręce, nie chcieli mi przyznać odszkodowania. Musiałam szukać pomocy u profesjonalistów, pomogła mi firma xaltum, więc jakby co polecam do nich nawet napisać maila, zawsze doradzą

Gość kłalarumpur
Odzyskać odszkodowanie na własną rękę to jest masakra. Po którejś wymianie zdań już nie mialam siły na nic. Zgłosiłam się do pani Wioletty Szewczuk z Warszawy i odrazu było łatwiej i przyjemniej. oczywiscie na koniec był wielki sukces.

Gość gość
Dobrze, że są takie firmy, sama wiem jak uzyskanie odszkodowania może być trudne. Miałam wypadek 3 lata temu w samochodzie służbowym, nie ja kierowałam, sprawca ukrywał dochody, nie chciał się przyznać i różne perypetie miały miejsce. Mąż mi znalazł super adwokata z kancelariawss.p wydaliśy troche na niego ale i tak sie oplacilo bardzo

Gość nestika
Agent EuCO Adam jest ok. Mieliśmy z nim kontakt. Tutaj a.kita@euco.pl jest jego adres mailowy. Umie wszystko dokładnie załatwić i w ogóle jest ok.

Gość gość
Z pomocni.org kiedyś korzystałem, ale bez wsparcia prawnika (choćby w przygotowaniu fachowego wezwania, się nie obejdzie). Ja rok temu radziłam się u prawników z D.A.S., miałam tam pakiet ubezpieczenia ochrony prawnej, więc w pakiecie sporo możliwości, dlatego polecam. Kończy mi się umowa i zastanawiam się czy nie przedłużyć, ale jak się tak porachuje to jednak koszt miesięczny się zwraca. A sprawy związane z wypadkiem w pracy często wleką się niemiłosiernie (wiem coś o tym), tym bardziej warto powierzyć to prawnikowi, dla zachowania zdrowia:)

Gość gość
Mi pomagali prawnicy z D.A.S.: https://das.pl/ Na szczęście miałam pakiet ubezpieczenia ochrony prawnej (przezorny zawsze ubezpieczony), dlatego spór o odszkodowanie zakończył się sukcesem. Jeśli ktoś szuka godnych zaufania prawników, polecam z ręką na sercu.

Gość gość
Mi pomogło stowarzyszenie Wokanda, miałama problem z odszkodowaniem za wypadek samochodowy, ale na szczeście znalazłam pomoc u nich. Bardzo pomocni i wyrozumiali ludzie mogę ich polecić z czystym sumieniem, dla zainteresowanych podaję nr 508 339 495

Gość gość
Z Wokandy korzysta moja ciotka, podobno są faktycznie OK, ale ja , jak ktoś wyżej ubezpieczam moją rodzinę w D.A.S. (pakiet ubezpieczenie ochrony prawnej), na wypadek, gdyby jednak ktoś się kiedyś próbował migać od wypłaty ubezpieczenia;)

Gość Joanna Jabłońska
W moim imieniu odzyskała odszkodowanie firma Poena, wszystkim się zajęli, nic nie musiałam robić, jedynie informowali mnie o postępach sprawy. Finał mojego wyboru był taki, że odzyskałam całkowitą należność i chyba nawet z nawiązką, ale o to już nie dociekałam. Stawiając na profesjonalną firmę możemy jedynie zyskać na tym, tak przynajmniej było w moim przypadku.

Gość oriksss
Mi realnie pomógł Władysław Pociej. Wcześniej jak chodziłem po kancelariach to twierdzili że walka z całym szpitalem o odszkodowanie jest bezsensu. Oczywiście nie mówili tego wprost, ale dało się takie przekonanie wyczuć. Dopiero pan Pociej poważnie mnie potraktował i teraz czekam na wypłacenie pieniędzy które zostały dla mnie zasądzone. Polecam, sympatyczny i skuteczny prawnik.

Gość gość
Opinie o EUCO już czytaliście? Jeśli nie, to zerknijcie sobie do wujka google. Tam jest wiele cennych informacji.

Gość melaniaaaaaa1
Właście widziałam że są dobre . Wcale się nie dziwię.

Gość maciek699
Ostatnio jak mialem podobna sprawe to korzystalem z Drb i jestem super zadowolony. sie sprawdzili

Gość gość
Warto skorzystac z pomocy Centrum Pomocy http://ecpp.pl/ - tam na pewno zrobia wszystko, bys otrzymal to co nalezy do Ciebie. To niezwykle wsparcie, nam juz pomogli!

Gość Sylwester Kaźmierski
Witam! Oferuję pomoc w uzyskiwaniu jak najwyższych odszkodowań z tytułu wypadku komunikacyjnego, błędu medycznego, niesłusznego pozbawienia wolności, poślizgnięcia i upadku, śmierci osoby bliskiej, wypadku przy pracy, szkody pożarowej, szkody lotniczej, wypadku rolniczego, NNW, UNWW itp. Tel. 732 445 393

Gość ewkaSt
EUCO jest ok. Ja skorzystała z ich pomocy i nie żałuję!

Gość gość
u nas też całkiem dobrze sobie poradzili

Gość Marcin Kowalczuk
Bardzo często są takie sytuacje i wiele osób rezygnuje z walki z danym ubezpieczycielem. Ja również byłem ofiarą wypadku, jednak dałem sobie spokój z działaniem na własną rękę. Postanowiłem skontaktować się z kancelarią Auxilia. Ich prawnicy zajęli się większością spraw i odciążyli mnie z wielu obowiązków. To zaowocowało wygraniem sprawy i uzyskaniem kwoty która mi się należała.

Gość gość
Rezygnują, bo nie nie mają czasu ani ochoty walczyć. Też tak miałam, bo to bicie się z koniem. Jakoś jednak znajomi przekonali mnie do skorzystania z pomocy EuCO i faktycznie się opłacało

Gość kasandra45
no tak, bo nie każdemu chce się użerać. to nie jest prosta rzecz, ubezpieczyciele mają sztab prawników i wiedzą jak sobie radzić w takich sytuacjach. ale to nie znaczy że my jesteśmy bezsilni. dowiedziałam się od przyjaciela że jest opcja skierowania sprawy do firmy zajmującej się odzyskiwaniem odszkodowań i z takiej właśnie skorzystałam, z Economist tel. 882 000 883 i dostałam dopłatę do odszkodowania :) jak jesteście w kropce i nie wiecie co zrobić to radzę Wam do nich przedzwonić, wyjaśnią co i jak

Gość gość
Na pewno EuCO jest warte polecenia. Innych firm nie znam

Gość gość
Europejskie Centrum Odszkodowań jest godne polecenia :)