Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci a pocałunki w policzek

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliście się z takim czymś, że obcy ludzie całują was w policzek na powitanie albo pożegnanie? Np. poznajecie kogoś na imprezie u znajomych i się z nim witacie / żegnacie? Dla mnie to naruszenie przestrzeni osobistej. Pozwalam tylko bliskim znajomym. Kobiety często tak robią, faceci w stosunku do przyjaciół i lasek które im się podobają. Takie mam wrażenie. Nigdy nie widziałam żeby facet całował przyjaciela na przywitanie. A wy?

Gość gość
A dokładniej to raz widziałam, ale wolę napisać w innym poście, żeby nie robić zamieszania. Na imprezie u kolegi znajomy który trochę wypił pocałował drugiego znajomego na pożegnanie. Myślicie, że tamten mu się podoba?

Gość gość
bo jak faceta całuje faceta to jest gejem ok? a całowanie kobiet w policzek przez mężczyzn na przywitanie jest jak najbardziej OK!

Gość gość
po ptaszkach też się całowali?

Gość gość
Nie, tylko w policzek :) i on go nie znał wcześniej. Więc myślę, że może być gejem. Bo nie zauważyłam, aby faceci się kiedykolwiek całowali na powitanie. Nie mam nic przeciwko oczywiście, JEŚLI CHCĄ, tylko to jest w naszej kulturze niespotykane. I nie uważam, że całowanie kobiet przez mężczyzn jest okay. Całowanie to dla mnie intymne zachowanie. Ja nie chcę być obściskiwana, obcaływana czy obmacywana przez obcych facetów ani żeby oni stali za blisko mnie.

Gość gość
To co z tym gejem :)