Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazki

Polecane posty

Gość gość

Czy mezczyzni w Angli uganiają sie za Polkami,Ukrainkami czy wolą kobiety mieszkające w Polsce na stałe,a może kolorowe kobiety bardziej im pasują.Panowie wypowiedzcie się,odwagi.

Gość gość
ale o jakich mezczyzn ci chodzi? o polskich dresiarzy czy o ciapackich kebabiszow czy o bialych angoli czy o czarne baly afrykanskie?

Gość gość
No chyba jasne że o Polaków.Jakie kobiety wybieraja na obczyźnie.

Gość gość
Brazylijki. Dla wizy :D

Gość gość
ja osobiscie chcialbym polke ale taka swieza z Polski, ktora nie fascynuje kolor skory do tego stopnie gdzie rozklada nogi tylko dlatego bo ktos jest ciapaty.. Madrej polki, wyksztalconej z dobrej rodziny, ulozonej, ktora nie miala psich burkow miedzy nogami (dresy , alkoholicy , nieudacznicy, artysic, lewacy, smierdziele). Sa takie ?? chyba 15 letnie:D Chce sie ozenic, ale k******a nie da sie tutaj z ta patalogia.

Gość gość
Podobne do siebie, czyli lubiace zabawe,glupie Mariolki...

Gość gość
To że jest swieżo z polski daje ci gwarancje ze nie miała związku z alkoholikiem czy innym kwiatkiem? :D szanse są jeszcze większe bucu. Jestes ograniczony. Ja spelniam twoje żałosne wymagania ale w życiu bym cię nawet kijem nie tkneła.

Gość gość
23:12,z jakiego miasta pochodzisz,ile masz lat?Jak masz na imię.

Gość gość
Jestem ladna,mądra po studiach,pracuje w banku,teraz jestem na zwolnieniu lek.jestem chora to mam wiecej czasu ,niezbyt wysoka 1.60.to mozemy sie poznać jak wykazujesz taką chęć.Podaj namiar do siebie jak rzeczywiście jestes samotny i szukasz stałego zwiazku bo na żarty to nie mam czasu.

Gość gość
Ciekawa jestem czy ten gość ma czystą historię (zero prostytutek, jednonocnych przygód, Mariolek), czy ma wyksztalcenie (przynajmniej magisterka, najlepiej za granicą), pracuje w zawodzie, zarabia dobre pieniądze, jakoś wygląda i ma chociaż jeden dom. Jeśli tak to biorę. Nie mam 15tu lat tylko 25 i mogę zaoferowac dokladnie to co wymagam.

Gość gość
Podejrzewam że też jestes świeżakiem za granicą, skoro dziewczyna ma być świeża? Liczysz na to że laska opowie ci swoją przeszłość seksualną z kazdym szczegółem abyś potem mógł rozważyć czy penis który znajdował się w jej waginie spełnia twoje warunki? Serio? Pieprzysz jak jakaś wieczna dziewica z wypranym katolickim mózgiem. Oczywiscie czekam co ty możesz zaoferować przyszłej żonie oprócz dokładnego wywiadu o jej przeszłości i zacofania.

Gość gość
Zadna kobieta z klasa i na poziomie nie wyszlaby za takiego buraka- rasiste.

Gość gość
Ja bym nie ruszyła takiego buraka ale jak widać jakaś chętna mariolka która robi na kasie w banku się znalazła :) każdy znajdzie kogos na swoim poziomie. Powiem tak: nie kręci mnie inny kolor skóry (po prostu nie mój typ, lubię niebieskookich blondynów) ale jakby mi jakiś koleś wyjechał ze spowiedzią z kolorów moich bylych partnerów to zabiłabym śmiechem. Jesli boisz się jakiegoś syfa to są badania, ja prędzej bym się obawiała syfa od takiego nieogarnietego polaczka. Badac się trzeba zawsze przy każdym partnerze.

Gość gość
Po twojej wypowiedzi widać,że inteligencji nie posiadasz a co sie z tym wiąże i wykształcenia.A o 14 na forum to siedzą bezrobotne matoły i popatrz nastepnym razem na siebie bo o takiej pracy jak moja to nawet pomarzyć nie mozesz bo dla takich to zabronione.Ha,ha,ha Mariolu,Mariolu,głupia ty,głupia ty.

Gość gość
Nie jestem bezrobotna. Nie mam nic do twojej pracy na kasie, widocznie buraczek taki jak wyzej jest na twoim poziomie. Ja celuję wyzej, no ale pracę mam lepszą, wykształcenie i wiele innych rzeczy ktorych ty nie masz skoro skladasz propozycję ewidentnemu burakowi ;) i sorry określanie się jako "ładna" i " mądra"? To sie zostawia ocenie innych. ja przedstawiam FAKTY a nie swoje WYOBRAZENIA na temat mojej osoby

Gość gość
Ale po czym wnioskujesz,ze ja w kasie pracuje.Bo tak sie mówi poprawnie,a nie na kasie wykształciuchu za dychę.Nawet śmiać mi sie nie chce takie to przykre.Szukaj dalej "na kasie"w TESCO,Mariolu tępa.

Gość gość
Nie szczekaj tylko pisz do tego buraka. Pasujecie do siebie :) oszczedzisz rozczarowań innym kobietom. Chociaz wątpię zeby było wiecej chetnych... Reszta ma klasę i wymagania.

Gość gość
od kiedy inteligencja idzie w parze z wykształceniem? Widać u ciebie inteligencji brak.

Gość gość
Przygotuj sie do wieczornego sprzątania w Tesco,zapomniałaś że do pracy idziesz Mariolu.I nic juz nie pisz,nie mecz się zachowaj siłę do pracy.

Gość gość
Pani z kasy w banku- chyba w niezbyt dobrym swietle sie przedstawiasz w tym momencie? Moze jestes wg czyjejs opini ladna ale jaka wredna.

Gość gość
Kto mieczem wojuje od miecza ginie,i ja cię zaginam w każdym calu Mariolka,eh Mariolka ,:-(,

Gość gość
Rzeczywiście facet ma racje sama patologia.

Gość gość
Facet tez do normalnych nie należy ;)

Gość nowoczesna Polczyna w UK
ja ci dam cipę raz na dwa tygodnie (sama zresztą mam z seksu więcej przyjemności niz faceci :D, co sprawdziłam z czarnoskórymi ❤️ i sniadymi ❤️) a ty masz zarabiać, mieć studia (tutaj ukończone) , dobry samochód, co najmniej jedno mieszkanie, gotować, sprzątac i prać (ja nie mam czasu bo ja pracuję zawodowo) - a jak nie - to precz do mariolek POlaczku

Gość gość
Taaa jakoś nie ma odzewu od facetow ktorzy maja tu studia, dom i prace w zawodzie... Nie liczyłam na cuda. Wymagam tylko tego co sama mam, nie bede faceta utrzymywać i nie pozwole zeby mi w domu sie zalągł. Nie bede sie umawiac sie z kimś kto skończyl gimnazjum :D A co do seksu, z odpowiednim to 2 razy dziennie spokojnie bym mogła. Widocznie Polakow takich brak wiec nie dziw że trzeba sie posilać tubylcami. Nawet to i dobrze

Gość gość
To wolę do kraju wracać już.:-):-):-):-):-)

Gość gość
ty - derektorka ze stydujami i własnym wieżowcem - od dawna masz lesbijskie ciągoty? a może tylko jesteś sekretarzynią :D w jakiejś lewackiej bojówce dżenderackiej? o mężczyźnie to ty możesz sobie tylko pomarzyć :D - żaden facet na poziomie palcem cię nie dotknie. pozostanie ci tylko smętne upijanie się co wieczór tanim winem i niema wściekłość towarzysząca oglądaniu zakochanych par, a nocną porą przytrzymywanie siłą kota kiedy znudzony próbuje wyrwac się z twojego zimnego i pustego łóżka :D 🖐️

Gość gość
To dziwne... Chętnych mam sporo. Tylko sprawdzałam czy jest ktoś tu kto nie robi w fabryce za grosze i wegetuje w pokoiku lejąc jadem w każdą stronę z tego swojego nieszczescia. Jest tak jak myślałam: sporo zazdrośników i nieudaczników. Na szczeście nie narzekam na brak powodzenia czy fantastycznych przyjaciół :) miłego dnia.

Gość gość
To takie polskie... Myśleć że jak ktos jest singlem to ma zimne łóżko i kota :D jestem 25letnią singielką od niedawna i moje łóżko nigdy nie było cieplejsze ;) a kota nie ma za to mam kilka ptaszników i 2 jadowite węże które lubię czasem wypuszczać na dywan żeby goniły swój obiad.... co odstrasza wiele męskich c**ek. Studia skończyłam, dobrą pracę mam i to chyba nie zaskoczenie że szukam kogoś podobnego?

Gość gość
buhahahah. tego węża wpuszczasz sobie do c**y, żeby tam szukał obiadu? pewnie tak, bo c**a mało używana (ostatnio kilka lat temu z jakimś ciapakiem) i myszy się tam zalęgły :D mas orgazm od tego czy jak? :D strasznie rozepchana musisz być - no ale to nie dziwi, skoro tylko murzyni i śniadzi nie zapadali sie w ciebie po pas :D 🖐️