Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość natka8787

Kiedy zdecydowaliście się na wesele, od zaręczyn?

Polecane posty

Gość natka8787

Hey! tak się zastanawiam, czy oby nie panikuję W grudniu 2014 zostaliśmy narzeczeństwem, partner zdziwił mnie tym, że chce brać ślub jeszcze w tym roku -2015! wystraszyłam się – nie wiem czego,chyba tego, czy da się wszystko ogarnąć? :) nie wiem, mam jakieś takie głupie myśli, że potrzebuję na to rok ;p wydaje mi się, że nie jesteśmy przygotowani finansowo, /wyszło nam wstępnie 40 tys, ale sądzę, że da się zmniejszyć, np. na sukni, butach, dodatkach /wpisałam mocniej zawyżone ceny/ wyszło nam, że mamy około połowy własnych funduszy, bez pomocy rodziców, moi się też troszkę zdziwili, że w tym roku wesele, bo chcieliby pewnie uzbierać – robią akurat remont na wiosnę, zaplanowany daaaawno temu i nie chciałabym, aby z powodu naszego wesela rezygnowali, powiedzieli że pomogą jak tylko będą mogli, mama mojego partnera, też jest za tym, aby ślub był jeszcze w tym roku... :D wstępnie daty które się pojawiły w sali, która nam się podoba to kwiecień ?!?! :) i końcówka października o ile nie potwierdzi para, a tak to listopad.. i chyba jak już to ten październik? byłam ostatnio na weselu i było okay wiadomo wiele zależy od pogody, ale nawet w wakacje, można trafić na burzę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować