Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Ida.

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze chciałam tak nazwać córkę. Lecz teraz obawiam się, czy imię nie zacznie być często nadawane na fali popularności filmu?

Gość gość
Fajne imię ale zaraz zbiegną się kachy, andzie, madzie i agniechy i się dowiesz, ze jest patologiczne, pretensjonalne, a ładne jest tylko uniwersalne imię KASIA :)

Gość gość
Akurat Kasia jest teraz mało popularnym imieniem :)

Gość Mikasa1234
Nie stać Cię na sprzęt elektroniczny - laptopa, tableta itp.? Laptop za 3.2 zł, tablet za 11,16 zł - to już możliwe! Serwis z aukcjami daje taką możliwość! Super zabawa, a przy okazji możesz zgarnąć modny sprzęt. Naprawdę polecam. Link do serwisu: http://tanieaukcje.com/p/6724e89a965911e491220025907bb422

Gość gość
Lepiej Ida niż Nikola.

Gość gość
Jestem w ciąży i jeśli to córka to będzie Kasia, bo mam swoje powody, ale uważam, że Ida to z***bi... imię. Pamiętam z jeżycjady :)

Gość gość
Mi też się Ida podoba. Też mi się kojarzy z jeżycjadą :) Jestem w ciąży i gdyby to była dziewczynka, to był jeden z moich faworytów. Jednak będzie chłopiec. Co filmu też bym miała wątpliwości, ale zobaczysz, nim córcia zacznie chodzić do przedszkola słuch o tym filmie zaginie.

Gość gość
Mi Ida się z dzidą kojarzy :D okropne imię :o

Gość gość
O jaki film chodzi? Imię mi się podoba, krótkie i ładnie brzmiące.

Gość gość
Mnie się to imię podoba. Wydaje mi sie, że powoli będzie coraz popularniejsze bo już dużo osob mi o nim mówiło. Obecnie jest boom na Kaje i Lenki oraz Pole, jak się skończy to głowe daje że zaczną sie same Idy rodzić.