Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy trudno zajść w 2 ciąże?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 21 lat. 3 lata temu mialam cesarkę, chciałabym z moim mężem starać się o 2 dziecko... Ale niestety 2 miesiące minęły i nic. Czy to prawda, że trudniej jest zajść w 2 ciąże? Nawet jak mam 21 lat??

Gość gość
Mi było trudno, ale to nie reguła.

Gość gość
mnie wyszło od strzału

Gość gość
a ile macie lat jeśli można wiedzieć? Zaczynam myśleć o dodatkowych suplementach, ale czy pomogą ...:/

Gość gość
po 30 tce

Gość gość
u nas za drugim razem było łatwiej -2 cykl a za pierwszym razem jakiś 6 cykl.

Gość gość
Ja o druga corke staralam sie 7mcy ale to dlatego ze chcialam wycelowac w chlopca a jak tylko odpuscilam liczenie to zaszlam... i jest druga corka:-)

Gość gość
mam 31 l in zaszłam w drugą ciążę bardzo szybko. Moje dziecko ma 2 latka

Gość gość
U nas 1 ciąża - w pierwszym miesiącu po odstawieniu antykocepcji (miałam wtedy 20, prawie 21 lat) 2 ciąża - 9 miesięcy starań (zakończyła się poronieniem, miałam 24 lata) 3 ciąża - pierwszy miesiąc po tym jak.wróciła mi miesiaczka po poronieniu (25 lat) Z tegoco słyszę to większość musiała się ciut postarać o drugiego malucha. No chyba, że wpadka ;)

Gość gość
Pierwsza ciąża też była szybko bo po 1 cyklu. A teraz to się czasami stresuje, że jednak sie nie uda.. :/

Gość gość
A gdybym cie zapytala czy trudno jest upiec torta? Jedni ci powiedza ze latwo a inni ze jest to dla nie prawie niemozliwe. I nawet jak sie probuje to nie zawsze wychodzi za pierwszym razie. Naajlepiej zapytaj sie swojego gina bo kafeteria w tej materii nie pomoze

Gość gość
Tylko też mnie interesuje jak komu "poszlo" dlatego tutaj zadalam pytanie. Lekarz stwierdzil, ze druga ciaza idzie ciezko ...:/

Gość gość
U mnie druga trzecia kolejna i kolejna bardzo szybko sie pojawiaja ale mam problemy z donoszeniem. I co z tego ze zachodze w pierwszym czy drugim cyklu.... mam nadzieje ze teraz sie uda. Jestem w 24 tc