Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INIA30

kolejne PORONIENIe ! KTO POMOŻE?do kogo się udać???

Polecane posty

Gość INIA30

jestem po drugim poronieniu....i boję się co dalej...Chcę poznać Wasze sytuacje,jak sobie radziłyście?kto Wam pomógł?Może znacie jakiegoś specjalistę???Jakie badania robiłyście???Napiszcie.

Gość INIA30
SZukam dobrego specjalisty z ŁODZI

Gość gość
Może wejdź na istniejący temat o ciąży po poronieniu, tam znajdziesz kobiety w podobnej sytuacji.

Gość gość
w ktorym tyg te poronienia wystepowaly?

Gość gość
Moja kuzynka poronila 2 razy, nie chodzila do zadnego specjalisty tylko do lekarza ginekologa ktory prowadzil jej ciaze, kazal odczekac jej 1 rok od poronienia i probowac ponownie, jak zaszla w kolejna ciaze brala leki na podtrzymanie ciazy , i udalo sie ma 1,5 roczna corke pozniej nie zabespieczala sie myslal ze jak ma problemy i karmi piersia to niezaciay, ha pod koniec stycznia bedzie rodzic , wow bedzie miala drugie dziecko, wiec glowa do gory , tobie tez sie uda , cierpliwosci! Powodzenia

Gość gość
Moja kuzynka poronila 2 razy, nie chodzila do zadnego specjalisty tylko do lekarza ginekologa ktory prowadzil jej ciaze, kazal odczekac jej 1 rok od poronienia i probowac ponownie, jak zaszla w kolejna ciaze brala leki na podtrzymanie ciazy , i udalo sie ma 1,5 roczna corke pozniej nie zabespieczala sie myslal ze jak ma problemy i karmi piersia to niezaciay, ha pod koniec stycznia bedzie rodzic , wow bedzie miala drugie dziecko, wiec glowa do gory , tobie tez sie uda , cierpliwosci! Powodzenia

Gość INIA30
w 8tyg.

Gość gość
myślę,że dobry ginekolog, nie tylko taki, który ma duże doświadczenie, ale też i wspiera to podstawa. Ja też bardzo bałam się ciąży, po tak trudnej sytuacji, więc rozumiem autorkę. Teraz prowadzi mnie bardzo dobra ginekolog z Krakowa - http://gemini-med.pl/ podaję namiary, jakby któraś z was potrzebowała.