Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamcy

Polecane posty

Gość gość

Przeglądałem ostatnio strony poświęcone podrywaniu kobiet i zastanawia mnie dlaczego ich autorzy podle wprowadzają ludzi w błąd. Piszą oni tam że wygląd mężczyzny praktycznie nie ma znaczenia że liczy się pewność siebie mowa ciała itp. Oczywiście że te rzeczy nie są bez znaczenia ale nie można powiedzieć że wygląd nie jest ważny. Z własnego doświadczenia wiem że wygląd jest najważniejsza cechą mężczyzny jeżeli chodzi o relacje z kobietami. Żadna kobieta nigdy nie umówi się z kimś kto nie podoba jej się wizualnie ( np niski, chudy, gruby itd). Kobieta zawsze jeżeli będzie miała do wyboru inteligentnego brzydala i głupszego przystojniaka pójdzie z przystojniejszym. Nie mówię juz nawet o sytuacji w której przystojny będzie miał taki sam poziom jak brzydki. I teraz apel do wszystkich desperacko przeglądających takie strony sztuczki tam prezentowane na nic się zdadzą jeżeli nie spodobacie się dziewczynie dlatego uwazam że autorzy tych stron są nie uczciwi robiąc nadzieją niezbyt atrakcyjnym mężczyzną na znalezienie atrakcyjnej partnerki. Prawda jest taka że niezbyt atrakcyjni męzczyźni albo są sami albo mają te kobiety których nikt inny nie chciał pogódźcie się z tym i olejcie tych oszustów.

Gość gość
Sama prawda