Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złoty srodek na potliwość

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie jakiś strasznie mocny środek na pocenie się pach i stóp? Antyperspiranty typu bloker ziaja czy inne tego typu działają na pachy, ale na stopy już nie. Ktoś z was zna taki co by działał na pachy i stopy?

Gość gość
witaj, szukałam na ten temat dużo informacji, ponieważ też borykam się z tym problemem, jeśli to chorobowa potliwość to na to już tylko zabieg może pomóc – np. botoks, na który ja jestem zapisana (jestem ze Stargardu i tutaj jest klinika która się tym zajmuje www.vital-medica.pl) na stronie możesz poczytać na temat tego zabiegu jak się leczy potliwość itd., poza tym dużo jest już wątków na różnych forach ludzie sobie radzą z tym głównie poprzez zabiegi

Gość gość
Złotym środkiem może okazać się laser. Wiem, że przynosi szybkie rezultaty. W Warszawie w Klinice Miracki polecany jest Accent Ultra V Alma. Mój kolega chodzi na te zabiegi i jest bardzo zadowolony. Lasery są niezastąpione! Sprawdź informacje na stronie Kliniki: http://klinikamiracki.pl/zabiegi/zabiegi-na-cialo/nowosc-bezinwazyjne-leczenie-nadpotliwosci-accent-ultra-v-alma/