Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość isanaaa00325

Dziwny facet

Polecane posty

Gość isanaaa00325

Jakiś czas temu poznałam faceta przez internet.Pisaliśmy ze sobą,dobrze nam się rozmawiało i wydawał się być w porządku-zapytał o spotkanie,zgodziłam się.Spotkaliśmy się w weekend-ogólnie spotkanie przebiegło całkiem ok-bardzo dobrze nam się rozmawiało,nie było ciszy.Potem On zaproponował,że mnie może odwieźć,ale nie zgodziłam się,bo uznałam,że to za wcześnie.Pożegnaliśmy się,dał mi buzi w policzek i powiedział ''no to do następnego razu''.Po spotkaniu wysłał > :) uśmiech i nic poza tym.Potem odezwał się dopiero wieczorem z zapytaniem jak tam wrażenia po spotkaniu,odp,że pozytywne i zapytałam jak jego,a On odp,że jego też pozytywne.Na drugi dzień odezwał się tylko rano z tekstem ''dzień dobry'',odpisałam mu również ''dzień dobry'' i dalej cisza z jego strony.Przed spotkaniem,jak i po spotkaniu-On zawsze odzywał się do mnie jedynie rano i późnym wieczorem.Nie wiem,co mam o tym wszystkim myśleć.Wiem,że On nie ma żadnych obowiązków,ma na wszystko czas...co tym bardziej dziwi mnie,że w ogóle nie napisze po południu.Dodam,że jest On dość nieśmiałym facetem,bardzo analizował całe spotkanie,bardzo się stresował.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować