Gość isanaaa00325 Napisano Styczeń 12, 2015 Jakiś czas temu poznałam faceta przez internet.Pisaliśmy ze sobą,dobrze nam się rozmawiało i wydawał się być w porządku-zapytał o spotkanie,zgodziłam się.Spotkaliśmy się w weekend-ogólnie spotkanie przebiegło całkiem ok-bardzo dobrze nam się rozmawiało,nie było ciszy.Potem On zaproponował,że mnie może odwieźć,ale nie zgodziłam się,bo uznałam,że to za wcześnie.Pożegnaliśmy się,dał mi buzi w policzek i powiedział ''no to do następnego razu''.Po spotkaniu wysłał > :) uśmiech i nic poza tym.Potem odezwał się dopiero wieczorem z zapytaniem jak tam wrażenia po spotkaniu,odp,że pozytywne i zapytałam jak jego,a On odp,że jego też pozytywne.Na drugi dzień odezwał się tylko rano z tekstem ''dzień dobry'',odpisałam mu również ''dzień dobry'' i dalej cisza z jego strony.Przed spotkaniem,jak i po spotkaniu-On zawsze odzywał się do mnie jedynie rano i późnym wieczorem.Nie wiem,co mam o tym wszystkim myśleć.Wiem,że On nie ma żadnych obowiązków,ma na wszystko czas...co tym bardziej dziwi mnie,że w ogóle nie napisze po południu.Dodam,że jest On dość nieśmiałym facetem,bardzo analizował całe spotkanie,bardzo się stresował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach