Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternalfly

czy ktoś stara się o czwarte dziecko?

Polecane posty

Witam. Czy jest ktoś kto ma trójkę pociech i zaczął starania o czwarte dziecko?Zapraszam do rozmowy:))

Gość gość
A po co?

Gość gość
A kogo stac na 4 dziecko, nie sztuka urodzic ale wychowac , zapewnic wyksztalcenie, mieszkanie na start lub jakies wsparcie finansowe

Gość gość Puddington
To ja Puddington:-) Ty sie wogole nie przejmoj co pisza te zazdrosnice ja tak bardzo chcialam dziecko :-D 2 razy poronilam wpadlam w depresje, dzis juz za pozno.trzymaj sie cieplo:-)

Gość gość
kto normalny decyduje sie na czworo dzieci? dla mnie trojka to jest jakis kosmos. moi rodzice maja trojke dzieci, ale wiadomo w PRLu to sie dorobili. kazdemu zapewnili wyksztalcenie i fajne dziecinstwo, wybudowali dom, maja mieszkanie. teraz trzeba ostro zasuwac na to wszystko, poza tym dochodza jeszcze kwestie spoleczne. tyle lat siedziec w domu i latac od garow do pralki. chyba bym zczerzla siedzac tyle w domu. moj maz mialby jakichs znajomych w pracy, realizowalby sie zawodowo a moim glownym problemem byloby usuniecie kamienia z kibla albo przelew na poczcie za smieci.... dobre sobie. a jeszcze "super" sa te kobiety co robia z tego odpowiedzialne zajecie, niczym dyrektor NASA. kon by sie usmial normalnie.

Gość gość Paddington
20:59jakie debile? nie mścij się, mszcza sie tylko słabi i prości ludzie, ludzie inteligentni czekają aż karma wykona za nich całą robotę .

Gość gość Puddington
dzieci szybko rosna przedszkole, szkola ,potem zamykaja sie w pokoju siedza do poznej nocy przy kompie.zaraz czas wyjechac gdzies na studia i tyle po dzieciach.