Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykorzystał mnie porzucił a ja wpdłam w depresję

Polecane posty

Gość gość

to trwało 3,5 miesiąca tylko ,ale to wystarczyło żebym się poczuła wykorzystana , moje poczucie wartości spadło do zera, czuje się teraz brzydka i do niczego ... nie jestem jakas święta ani nie byłam dziewicą, ale moje wcześniejsze związki wiązały się z jakims uczuciem, a ten na koniec powiedział coś w stylu ,że jescze kiedys umówimy się na seks... a teraz prawie tydzien sie nie odzywa, ja do niego tez, czuje sie bardzo zle, nawet doszło do tego ,że sie upiłam kilka razy w ciagu tego tygodnia jak byłam sama w domu i ciagle płacze. Co najgorsze sesja sie zbliza i nie wiem jak mam sie zmobilizować do nauki. wydawało sie ,że jest starszy i taki odpowiedzialny, na takim dobrym stanowisku, a potraktował mnie jak bezwartosciowa szmate... a wcześniej mowil ,że szuka tej jedynej, że nie wie czy sie we mnie nie zakochał, naprawde nie wiem jak sobie teraz dam z tym rade ,ale dawno mi nie było tak ciezko

Gość gość
Przeciez ci od poczatku mowil, ze liczy tylko na seks. Piszesz juz od 3 miesiecy i do ciebie nie dociera, ze masz zerwac z nim jakikolwiek kontakt, bo sie meczysz przez niego...

Gość Pitt40
Witam mi sie wydaje że powinnaś stawiać facetowi granice nie powinnaś w żaden sposób pozwalać na takie traktowanie bo to godzi w Twój system wartości

Gość gość
Współczuje ci bardzo, sama przechodziłam przez coś podobnego, zresztą tak naprawdę to chyba do tej pory mi tak do końca nie przeszło. A dużo jest od ciebie starszy????

Gość gość
Olej suki syna , twoje łzy nie poszły na darmo . On zapłaci za wszystko. Bądź ostrożna w życiu .

Gość gość
gość dziś Olej suki syna , twoje łzy nie poszły na darmo . On zapłaci za wszystko. Bądź ostrożna w życiu . xxx Karma lubi wracać

Gość gość
kolejna młoda niemająca nic poza ciałem poleciała na starszego przy kasie i na stanowisku i myślała, że podczepi się od mężczyznę :P Facet był mądry i potraktował cię jak na to zasługiwałaś. Te wasze związki to nic innego jak wykorzystywanie wszystkiego co osiągnął mężczyzna. Ciekawe dlaczego nie zainteresować się nie możecie dojrzałymi rówieśnikami a no tak są często jeszcze bez stanowiska i kasy :P Nie wciskaj ludziom ciemnoty, że taka pokrzywdzona i jednocześnie taka zakochana byłaś w nim bo chodziło ci o układ z kasiastym facetem a nie o związek bo związek mogłabyś stworzyć z rówieśnikiem a nie nadstawiać się przez ponad 3 miesiące jakiemuś starszemu kolesiowi i o bez związku, który wpadał tylko na seks.

Gość gość
Przecież mówił, ze szuka tej jedynej - jednak to nie ty nią jesteś. No to facet szuka dalej. A skoro chce się w przyszłosci umówić na seks, to znaczy, ze mu się podobało, czyli że nie masz co się dołować - tak źle nie jest z tobą.

Gość gość
cha cha cha

Gość gość
cha cha cha

Gość gość
To po co dajesz sie wykorzystac ? Za szybko zaczelas z seksem i facet uznal cie za latwa , a faceci kochaja wyzwania ,kochaja to czego nie moga miec :D

Gość gość
Dokładnie, same się nadstawiacie starszym facetom, a później płaczecie na forum że jednak miłości z tego nie będzie:-(

Gość gość
Ty nawet nie wiesz, co to jest depresja i obyś się o tym nie przekonała. Masz po prostu doła,który z czasem minie. Byłaś dla niego zabawką i musisz się z tym pogodzić, a nie przeżywać jak małe dziecko. Co ty kobieto życia nie znasz? Nie bądź naiwna!

Gość gość
Dobrze tu piszą. Od początku mogłaś się spodziewać jak to się skończy, nie ma co ryczeć za jednym rooochaczem, ani też za własną godnością/wartością i takimi tam. Łeb do góry, uśmiech do kolegi z roku, wyjście ze znajomymi i od razu będzie lepiej, bo najgorzej jest przyzwyczajać się do użalania się nad sobą. Tzn. można temu poświęcić pewien moment, ale potem już trzeba patrzeć racjonalnie i po prostu żyć.

Gość gość
No mogla sie spodziewac, bo jej facet to wprost powiedzial. Zreszta sama tu o tym pisala. Zaklada watki od pazdziernika i nic sie nauczyla...Facet jej prawie od poczatku mowil o jaka relacje mu chodzi, my jej tu pisalismy, ze widac, ze za bardzo cierpi przez to, ze on chce tylko seksu, a ona cos do niego poczula i powinna to zakonczyc, zeby nie cierpiec, ale ona sie w to dalej pakuje... Zacznij moze od niego kase brac za ten seks, chociaz tyle bedziesz miala....

Gość gość
cha cha cha

Gość gość
No i autorka pewnie juz sie tu nie pokaze...

Gość gość
Dziewczyno, wez sie w garsc!!! Chcesz studia zawalis przez takiego doopka? Tak naprawde to ledwo go znalas, wiec nie byl to jakis powazny zwiazek, a moze zawazyc na twoim przyszlym zyciu...myslisz ze warto zawalic egzaminy przez palanta? Daj spokoj, ogarnij sie i wyjdz do ludzi,a o nim zapomnij!

Gość gość
Nie wykorzystał cię, tylko sama dałaś się wykorzystać, nic ci nie obiecywał, ubzdurałaś sobie ze może z tego być coś więcej i tyle, zanim zacznie się myśleć poważnie o związku wypadałoby chociaż odrobinę poznać tę drugą osobę, a w 3 miesiące nie da się tego zrobić, to był w sumie obcy facet.

Gość gość
hehehe, a który dojrzały facet na poważnie zainteresuje się małolatą? W takich relacja chodzi tylko o młode ciało i seks, nic poza tym, nawet jak facet twierdzi że inaczej.

Gość specjalistka od wszystkiego
nie przesadzaj, jesteś teraz bogatsza o życiowe doświadczenie:-)

Gość gość
A moim zdaniem to byłaś autorko tylko sposobem na pocieszenie po jakiejś jego byłej, nie wiedział jak sobie ulżyć w cierpieniu i rozpamiętywaniu po tamtej to pocieszył sie tobą bo akurat byłaś pod reką, facet ci tego w zyciu nie powie ale tak jest, wiem co pisze bo znam taki przypadek osobiście.

Gość gość
gość dziś A moim zdaniem to byłaś autorko tylko sposobem na pocieszenie po jakiejś jego byłej, nie wiedział jak sobie ulżyć w cierpieniu i rozpamiętywaniu po tamtej to pocieszył sie tobą bo akurat byłaś pod reką, facet ci tego w zyciu nie powie ale tak jest, wiem co pisze bo znam taki przypadek osobiście. Zgodzę sie z tobą, mój znajomy też sie próbował pocieszać p o dziewczynie taką młodą siksą.

Gość gość
Co to znaczy wykorzystał? To dziewczyny się poświęcają w seksie czy co? Przecież też mają z niego wiele przyjemności. Ale faceci nie piszą, że ich laska "wykorzystała".

Gość gość
Oj tam oj tam jak suka nie da to pies nie weźmie, facet ją z lekka zbajerował i tyle, krzywda się nikomu nie stała, oprócz tego że laska się zaczeła chyba nieco angażować.

Gość gość
Polki nóżki zawsze rozkładają z jakiegoś wykalkulowanego powodu. Nigdy just for fun. Nie wiedziałeś? I paradoksalnie - właśnie na te nieliczne które uprawiają seks just for fun mówią : k***y

Gość gość
Spoko, mnie facet zostawił po 2 tygodniach od momentu pójścia do łóżka, a straciłam z nim dziewictwo. Byłam wtedy na 3 roku studiów. Więc w moim przypadku można mówić o naiwności :) Też szybko wszystko się potoczyło, ale trudno mówić o tym, żeby dziewica była puszczalska . Chyba miał dość bycia moim nauczycielem