Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykorzystał mnie porzucił a ja wpdłam w depresję

Polecane posty

Gość gość

to trwało 3,5 miesiąca tylko ,ale to wystarczyło żebym się poczuła wykorzystana , moje poczucie wartości spadło do zera, czuje się teraz brzydka i do niczego ... nie jestem jakas święta ani nie byłam dziewicą, ale moje wcześniejsze związki wiązały się z jakims uczuciem, a ten na koniec powiedział coś w stylu ,że jescze kiedys umówimy się na seks... a teraz prawie tydzien sie nie odzywa, ja do niego tez, czuje sie bardzo zle, nawet doszło do tego ,że sie upiłam kilka razy w ciagu tego tygodnia jak byłam sama w domu i ciagle płacze. Co najgorsze sesja sie zbliza i nie wiem jak mam sie zmobilizować do nauki. wydawało sie ,że jest starszy i taki odpowiedzialny, na takim dobrym stanowisku, a potraktował mnie jak bezwartosciowa szmate... a wcześniej mowil ,że szuka tej jedynej, że nie wie czy sie we mnie nie zakochał, naprawde nie wiem jak sobie teraz dam z tym rade ,ale dawno mi nie było tak ciezko

Gość mucha w kiblu

znowu następna żyła fantazją zamiast patrzeć na znaki w realu, niby was mi szkoda ale to się CIĄGLE powtarza, co wy robicie?