Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smsy do partera od jego eks czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Hej proszę o wasze opinie w mojej sprawie. Zacznę od tego że mój partner jest w trakcie rozwodu a jego relacje z eks nie sa dobre praktycznie w ogole ze soba nie rozmawiają ani telefonicznie ani osobiście. Nie są ze sobą ok. 4 lat. Ufam mojemu partnerowi a on mi. Bardzo się kochamy. Ale ja nie wytrzymuje i wybucham gdy on dostaje smsy z życzeniami na urodziny czy to na święta. Partner twierdzi że nie ma na to wpływu. Oczywiście nie reaguje na te smsy nie odpisuje po prostu. To niszczy nasz związek. Choć wiem, że nie powinnam być zazdrosna o nią w żaden sposób(partner mówi że eks jest wielka i brzydka) ale nieważe ... Chodzi o to że czuje że któregoś dnia nie wytrzymam psychicznie. Powiedzcie czy to normalne czy ona próbuje przez to coś osiągnąć?

Gość gość
to chyba dobrze świadczy,że żona jeszcze chce pamietac o tym draniu po co włazilaś w relacje z zonatym?

Gość gość
A masz pewnośc, że on nie odpisuje? Może sam prowokuje takie smsy, a Tobie nie mówi? (mój tak robił). Albo ona faktycznie pisze sama, ale po co? Chociażby po to, żeby Cię wkurzyć. Dla niej świetny i wystarczający powód.

Gość gość
Ona nie jest jego ex, ona jest jego żoną , aktualną, A on jest żonaty Ty zaś jesteś kochanką żonatego. Jak sobie urealnisz swoją sytuację to zrozumiesz swoją rolę A więc powiedz sobie wreszcie że on nie jest twoim partnerem, ani nie można mówić o miłości tylko o romansie z żonatym. i jak każda kochanka wmawiasz sobie i mydlisz sobie oczy, jakaś naiwność i głupota, jak zwał tak zwał, ale wiedz że on jeśli zdradza żonę to potem zdradzi też kochankę, bo ten typ tak ma, a łajdak pozostaje łajdakiem na zawsze.

Gość gość
ale jestescie głupiutkie________kogo ta jeszcze zona chce wkurzyć? na pewno maja dzieci i na pewno spotykaja się z nimi a swoja droga podziwiam tę zone,że chce z k****arzem utrzymywać kontakt autorko,jednak drżysz by czasami on nie rozmyślił się,a tak moze tez być

Gość gość
Jestescie zapewne stare i zgorzkniałe uwazacie ze kazdy facet jest taki sam... a to nieprawda kazdy facet jest inny i kazda sytuacja jest inna a moze to zona go zdradzala i dlatego nie sa juz razem a teraz chce go odzyskac...? Jestescie zalosne siedzicie na forach i tylko jedziecie po ludziach podejrzewam ze nie macis facetow bo kto by z takimi wytrzymal.

Gość gość
Taa, bo ciebie wcale nie ma na tym forum :-D kretynka :O

Gość gość
Dziś zobiłam wyjątek żeby się pośmiać z takich forumowiczek a ty sama jesteś kretynka gówniaro do lekcji!

Gość gość
żartujecie, macie pretensje o życzenia urodzinowe czy na święta od byłych? Nigdy bym nie wpadła na to żeby mieć o to pretensje, mają się nienawidzić tylko dlatego że się rozeszli? >_<. Ja bym się dziwiła że facet nie ma tyle kultury żeby na te życzenia odpisać

Gość gość
a jeszcze jakby mój facet mówił że jakaś jego była (dziewczyna, żona, cokolwiek) jest wielka i brzydka to już w ogóle pomyślałabym że ma coś z garem. Skoro taka okropna to po co z nią był. Dziecinada.

Gość gość
jakby cie mąż zdradzał i by ci zyczonka wysyłał tez bys mu odpisała? nie sądze...

Gość gość
No bo jak sa młode nie mają mężów to sa atrakcyjne szczupłe a jak wyjdą za mąż robią się tłuste z obżarstwa i nie dbają o siebie a mąż patrzy i nie wierzy co z niej się zrobiło.

Gość gośćjhb
Zona po prostu ma kulture i nie jest chamowata osoba jak Ty... wyobraz sobie, ze mozna sie rozstac i pozostac w przyjaznych stosunkach a Ty jestes zgorzkniala baba. Ja do swoich eks tez pisze zyczenia ur.czy swiateczne i tak samo na odwrot. Rozstanie nie oznacza zerwania wszelkich relacji, obrazenia sie na siebie i nie zlozenia sobie zyczentym bardziej, ze laczyla ich milosc. Pohamuj sie

Gość gość
niektóre baby to rzeczywiście się wstrętne robia po 30-stce, nie ma to jak mloda dupka dwudziestka

Gość gość
jasne, a faceci robią się łysi, grubi i rosną im włosy na uszach. Ludzie szanujcie innych i siebie, bo inaczej nigdy nie będziecie szczęśliwi.

Gość gość
zależy jakie były wasze relacje ja bym nie chciała żeby ktoś co mnie caly związek ranil pisał mi zyczenia

Gość gość
ja kiedyś dostawałem smsy od swojej byłej z początku odpisywałem i to był mój błąd bo chciała do mnie wrócić bo kochaś ją zostawił. także trzeba uwazac niekazdy ma dobre intencje

Gość gość
To niszczy nasz związek. nie to niszczy wasz zwiazek tylko ty niszczysz swój zwiazek chorobliwa zazdrościa i małym poczuciem własnej wartości. Facet się rozwodzi czyli nie chce z nia być, nie odpisuje i faktycznie nie ma wplywu na to co ona pisze. Poza tym jesli to tylko smsy typu zyczenia to moze to byc zwykła grzeczność, no w końcu zyli ze soba ileś lat i nawet wypada sie czasem ładnie zachowac. Nie pisze mu przecież ze chciałaby go przeleciec w kazdą dziurę

Gość gość
Masz racje

Gość gość
"gośćjhb dziś Zona po prostu ma kulture". Ale też nie przesadzajmy w drugą stronę i nie idealizujmy ludzi. Nie ma niczego złego w wysłaniu do byłych życzeń i wypada wtedy odpisać, ale co powiesz na to, że do mnie życzenia pisali ci mężczyźni, którzy najbardziej mnie w życiu zranili i wcale się tym zranieniem nie przejmowali? I co - potem nagle stali się szlachetni i kulturalni, bo mi życzenia zaczęli wysyłać? Na takie życzenia nie odpisywałam, bo oczywiste było, że nie były szczere, że coś się pod tym kryło. Jeśli życzenia wysyłali mi eks, którzy byli dla mnie w porządku i którzy mnie traktowali z szacunkiem, to tak, cieszy mnie to i im odpisuję albo sama im składam życzenia. To miłe, bo ludzie byli sobie bliscy i nie ma w tym drugiego dna.

Gość gość
Zgadzam sie z ta opinia. Wszystkie prawie wszystkie kobiety uwazaja ze jak malzenstwo sie rozwodzi to jest wina tylko i wyłacznie faceta. Nie zawsze tak jest.

Gość gość
jesli nie mial zony d*****,to niestety tylko faceta wina

Gość gość
to ty niszczysz ten zwiazek robiac z igly widly uswiadom to sobie niezle musisz byc sfrustrowana i zdesperowana skoro robisz takie akacje prze jakies glupie nic nie znaczace zyczenia :/

Gość wifigdańsk
ale ile on tych smsow moze dostac od tej niby byłej skoro tylko na urodziny i swieta. to chyba 2-3 razy w roku? no chyba ze czesciej,bo piszesz tak jakby czesciej dostawał, skoro tak cię wkurzają. zresztą nie sadze zeby on nic nie odpisywał a jeszcze ci mydli oczy ze gruba i brzydka no to juz naprawde podejrzane.