Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakos nie uwazam sie za ciamajde zyciowa

Polecane posty

Gość gość

ale nie zamierzam miec faceta ktory mial kiedyz zone I sa z tego dzieci, dlaczego nie ma singlii?

Gość gość
single sa do 30 roku zycia potem to juz wstyd dla faceta byc samemu

Gość gość
jestem dziewczyna jakby co, dopiero teraz zostalam sama wcesniej bylam caly czas w zwiazkach ale gdzie ci single jak mam znow kgos spotkac kiedy wszyscy sa zajeci?

Gość gość
Pewnie same babki tutaj siedzai czekaja az jakis facet wpadnie na forum to go sie moze chwyci ale jak juz napisalam ze tez jestem babka to zero odzewu, przeciez to nie portal randkowy myslalam ze mozna tutaj podagac

Gość mężczyzna po 30
A kogo ty szukasz? Piszesz, że nie chciałabyś kogoś z przeszłością a sama "bylaś caly czas w zwiazkach". No to jak to jest? :)

Gość gość
Singli brak bo ci co byli sensowni już są zajęci. Zawsze znalazła się jakaś co się zakręciła przy takim i zajęła. Zostają same pokraki, dziwaki, psychole lub geje.

Gość gość
Tak jakies tam zwiazki mialam normalne, ale nie chce nikogo z bagazem bo sama tego bagazu nie mam on tez moze miec jakies zwiazki w przeszlosci nie mam nic przeciwko tylko ze ja nie mam dzieci ale rozwodu ani slubu i tego samego oczekuje od faceta, dlatego ze juz mialam takiego i w zyciu nie wejde do tej samej wody drugi raz, a co do tego ze jak ktos byl sensowny to zostal zauwazony wczesniej a teraz to tylko single-odpady zostaly to sie nie zgadzam bo nie mozna generalizowac a po drugie to jesli chodzi o mnie to mialam sensowne zwiazki normalne ale czasami ludziom nie wychodzi prawda i to nie znaczy ze ja jestem tym gorszym singlem ktorego ktos nie chcial bo wlasnie ze "chcial i byl" ale sie skonczylo ot to

Gość gość
Jak mówisz tak samo jak piszesz, to żaden normalny facet z tobą nie wytrzyma.