Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasze urodziny nasze spotkanie nasza znajomość

Polecane posty

Gość gość

cześć, od około 2 miesięcy piszę z pewnym chłopakiem, jest naprawdę mega spoko, jest przystojny, dość dobrze się dogadujemy. na początku miałam z nim problem, a mianowicie że pragnęłam tego kontaktu więcej, ponieważ rozmawialiśmy co 4/5 dni, czasami nawet tydzień przerwy. teraz jednak jakoś to 'wygląda', rozmawiamy codziennie, no czasem jakiś 'wypadek przy pracy' i co drugi dzień. oby dwoje mamy urodziny w marcu, w lutym są walentynki, a ja powiedziałam, że chciałabym częściej z nim pisać, ponieważ denerwowało mnie to, że jak wchodzi to nie ma o czym rozmawiać, bo jak mija tak długi okres czasu to jest co najmniej dziwnie. czy powinniśmy się spotkać wcześniej, w lutym? czy może kino w/po walentynkach? czy też iść na piwo/spacer z okazji urodzin? z jednej strony chciałabym spędzić miło swój dzień, ale z kolei jeżeli okaże się to niewypałem, to nie chcę pamiętać, że akurat to w moje urodziny coś poszło nie tak. co byście zrobili?

Gość gość
spotkajcie się przed urodzinami na pewno nie w dzien urodzin bo jak cos nawali to dokladnie bedziesz miala do siebie zal ze nie spedzilas tego wyjatkowego i twojego dnia w inny sposob. Idźcie kilka dni po walentynkach, niezobowiazujaco na spacer albo nawet i teraz za tydzien czy cos i jezeli dalej bedzie rokowala znajomosc to spotkacie sie w urodziny jego czy twoje i spedzicie jakos luzniej bo pierwsze spotkanie zawsze jest dretwe