Gość maszankaa Napisano Styczeń 14, 2020 Syn nosi aparat założony w gabinecie www.ortodonta-katowice.eu gdzie jest w trakcie leczenia i widać poprawę, zęby wracają na swoje miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daniel36Wilk12 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Witam ja polecam Ortodonta Piaseczno bardzo dobry stomatolog. ja jestem zachwycony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 20, 2020 Ja z synem chodzę do ortodonty z Eurodental w Warszawie. Syn jest zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Grudzień 5, 2020 Ja mogę polecić ortodontów z Lux Med. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeraHub 0 Napisano Kwiecień 14, 2021 Polecam z całego serca Elektoralna Dental Clinic, miałem tam leczenie zębów robione i zakładanie aparatu, lepszego miejsca nie ma, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosse_roza 0 Napisano Kwiecień 24, 2021 w trakcie leczenia przeniosłem się do kliniki Villa Nova i tam kompletnie zmienili mi leczenie (szybciej i skuteczniej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megla 0 Napisano Lipiec 22, 2021 stomatologia cichonia ma bardzo dobrą ortodoncję! na prawdę polecam bo jest to doskonały gabinet z super lekarzami! ja się cieszę ze na nich trafiłam bo doskonale doprowadzają zęby do użytku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach