Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam o pomoc!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam ogromny problem i nie mam pojecia co robic wiec prosze o pomoc. A mianowicie nie wiem jak sprawdzic/obliczyc dokladny tydzien a bardziej dzien ciazy w ktorej sie znajduje, gdyz od kilku miesiecy staralam sie z partnerem o dziecko i kiedy bylam w delegacji wydarzylo sie cos czego zaluje ale czasu juz nie cofne, dwa/trzy dni przed powrotem do domu wspolzylam z innym mezczyzna... Potem wrocilam do domu i wspolzylam ze swoim partnerem a kilka tygodni potem okazalo sie ze jestem w ciazy!!! i co mam teraz zrobic jak moge sprawdzic kto jest ojcem mojego dziecka?? blagam pomozcie!!!

Gość gość
współczuje Twojemu partnerowi...

Gość gość
PROSZE POMOZCIE!!!! Bo ta sytuacja doprowadza mnie do wariacji :(

Gość gość
To nie tak :( kocham Go i sama nie potrafie sobie wytlumaczyc jak to sie stalo :( tak pragne by to dziecko bylo jego ale naprawde jestem w rozterce i nie wiem co robic :(

Gość gość
oj , nie sprawdzisz tak dokładnie , jedynie potem testy dna

Gość gość
To kompletnie nic nie moge zrobic?? jestem zalamana :(

Gość gość
Ej no nie przejmuj się , nie ty jedna jesteś w takiej sytuacji . Stary wychowa jak swoje

Gość gość
masz kalkurator ciazy na google. wpisz ile trwa cykl to ci wyjdzie w jakie dni bylas plodna i mniej wiecej bedziez wiedziala z kim zaciazylas.

Gość gość
ja tez sprawdzalam na tym kalkulatorze i pozniej przy wizyciie u gina sie potwierdzil wynik

Gość gość
Skoro była różnica 3 dni we współżyciu to tak tego sprawdzi , żadnym kalkulatorem . Nie ma dokładnych obliczeń co do rozwiązania ciąży nawet wiedząc kiedy dokładnie się zaszło