Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odróżnić kobietę zainteresowana od bawiacej się czyimiś uczuciami?

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie. To sprawa zycia i śmierci dla mnie.

Gość gość
niestety nie wiem, mimo ze jestem facetem

Gość gość
też jestem ciekawy podłączam się do pytanka :D

Gość gość
Może jakaś Pani się wypowie?

Gość gość
Nie poznasz.

Gość gość
Kobieta zainteresowana mężczyzną -zawsze ma dla niego czas -zawsze cieszy ją jego kontakt -chce wyglądać atrakcyjnie w jego obecności -sama prowokuje do kontaktu -w twojej obecności jest nieśmiała ,a przy innym będzie swobodnie się zachowywać -poczujesz ,że troszczy się o ciebie , twoje sprawy są dla niej ważne

Gość gość
Ona po prostu jest :-) zawsze,obok. Chetna do pomocy. Moze ukrywac uczucia,moze nie jest lub nie byla pewna Twoich/swoich. W tej chwili mysle o sobie,mialam chec byc blisko..bardzo. On chyba wczesniej sie zakochal,chcial uczuc a ja?zakochalam sie jak juz bylo za pozno. Do dzis nie potrafie powiedziec mu co wtedy czulam..moze czuje. Nasze relacje rozluznily sie,powstal mur,on go zbudowal bo tak mysle..skrzywdzilam go. Teraz to wiem. Kiedy sama sie zakochalam,kiedy jest za pozno. Powodzenia

Gość gość
wszystko widac w oczach. kobieta ktora kocha nie patrzy flirciarsko tylko niesmiało, ukradkowo. milosc jest wrazliwa pozadanie beszczelne

Gość gość
bezczelne

Gość gość
kobieta ktora kocha o******** ci nawet jak sie ozenisz z inna

Gość gość
Nikt normalny nie bawi się czyimiś uczuciami, bo może zranić drugą osobę, chyba że zimny, pozbawiony empatii człowieczek.

Gość gość
o******** /?????????co

Gość gość
Jest jeszcze możliwość, że boi się że to Ty bawisz się nią.wtedy nie jest Ciebie pewna i może udawać, że żartuje, że to wyglupy bojąc sie, że ją zranisz.to zależy od Waszych stosunków

Gość gość
Jeżeli kobieta zakochana jest z kimś i jej zależy, to będzie się o niego troszczyć, dbać, pokazywać mu zachowaniem i tym co mówi, że jej zależy, przytulać się, mówić komplementy, dzwonić i pisać do niego, a przede wszystkim z uwagą go słuchać, martwić się jego sprawam, kokietować. Bedzie szczera, godna zaufania i wierna i będzie dumna ze swojego mężczyzny, nawet jeśli on sam wcale taki dobry nie jest. ;-) Będzie go doceniała. A jeśli się przyjaźnią, to sprawa jest trudna, bo kobieta boi się pokzać swoje uczucia, żeby nie stracić tego, którego kocha. Będzie odpowiadała na to, co pisze, żartowała z nim, okazywała mu podziw, mówiła nieoklepane, tylko prawdziwe komplementy - prawdziwe to takie, które dotyczą tego, jaki naprawdę jest czy tego, co dla niej robi.

Gość gość
"gość dziś Nikt normalny nie bawi się czyimiś uczuciami, bo może zranić drugą osobę, chyba że zimny, pozbawiony empatii człowieczek". To prawda, tak robią tylko narcyzi i psychopaci, ale tych pierwszych obu płci jest teraz bardzo dużo.

Gość gość
Autorze, do odważnych świat należy. Jeśli Tobie zależy na niej, to okaż jej to. A ona odpowie tym samym. Ale uważaj, kobiety czasem robią coś wbrew sobie. Nie zrozumiesz, może mieć 1000 myśli. Ale porady są dobre.

Gość gość
Kobieta bawiąca się uczuciami mężczyzny jest zwyczajnie tępa i to widać z reguły. Jest pusta i głupia i nie zastanawia się nad tym, co robi. Jeśli odczuwasz, że się Tobą interesuje, to raczej tak jest. To widać, gdy ktoś chce przed nami dobrze wypaść, więc wtedy jest szczery, prawdziwy, nie chce, żeby ktoś miał o nim złe zdanie. Nie umiesz poznać, gdy ktoś kłamie, coś kręci, a gdy mówi prawdę? Z uczuciami jest to samo. Jeśli coś czuje naprawdę to choćby sama się bała i nie byłą pewna, rozpoznasz, że to nie żadna gra, ale prawdziwe zainteresowanie. Jeśli kokietuje - też być może, jeśli flirtuje - też być może, ale to nie znaczy, że się bawi. I na pewno uważnie Cię słucha, cieszy ją Twoja obecność, lubi Ciebie i z Tobą rozmawiać, uśmiecha się do Ciebie, próbuje rozweselić, gdy Ci źle i widzi, że np. dzień masz zły. No naprawdę różnie, ale to widać, gdy ktoś ma szczere ludzkie odruchy, a kiedy jest nastawiony tylko na grę i ogląda efekty - to jest chore i zazwyczaj szybko wychodzi na jaw. A jeśli widzisz u niej oznaki zainteresowania i zwyczajnie nie jesteś pewny, czy Ci się nie wydaje, to na bank jest zainteresowana - to się czuje. Działaj, jeśli Ci zależy.

Gość gość
Wypisaliscie oczywiste sygnały, zachowanie, tyle że inteligentna osoba potrafi udawać bardzo dobrze, zwraca uwagę na każdy szczegół. Nie odróżnicie kiedy ktoś udaje a kiedy jest szczery - chyba że jest tępy i nie potrafi dobrze udawać. Mnie jeszcze nikt nie rozszyfrował :D

Gość gość
gość dziś - tak tylko Ci się wydaje. Były wokoło mnie takie typki jak Ty. Wszystkich rozszyfrowałam bardzo szybko i dałam kopa w tan pusty zad. :-P Teraz takich idiotów rozpoznaję po kilku minutach rozmowy, a tych trochę lepszych po kilku godzinach i tak samo daję kopa. Możesz mi nagwizdać.

Gość gość
Nie wydaje mi się. Łącze różne techniki tylko mi znane - nikt nie wyczuwa fałszu. Uchodze za przyjacielska, szczera dziewczyne. Jestem lubiana :D I tak na marginesie jestem dziewczyną :p

Gość gość
"gość dziś Nie wydaje mi się. Łącze różne techniki tylko mi znane - nikt nie wyczuwa fałszu. Uchodze za przyjacielska, szczera dziewczyne. Jestem lubiana smiech.gif I tak na marginesie jestem dziewczyną". Tak na marginesie takie kobiety rozpoznaję jeszcze lepiej, więc wszystkie Twoje techniki możesz sobie włożyć tam, gdzie światło nie dociera. Takie rzekome narcystyczne przyjaciółeczki jak Ty już dawno wywaliłam ze swojego życia i teraz mam prawdziwe, niegrające i niormalne.

Gość gość
"twoja kotka psotka dziś Ale po co się bawisz uczuciami innych?" Bo ma zaburzenie osobowości, które wymaga leczenia psychiatrycznego. Ale takie osoby sobie wmawiają, że nie są takie puste jak są i że są idealne, co jest bzdurą. Tak naprawdę wcale samych siebie nie znają, a na zewnątrz udają kogoś, kim nie są. Ich całe życie to jedno wielkie przedstawienie. Nigdy nie są sobą, bo tak ukrywają kompleksy i tak naprawdę nie znają prawdziwych siebie. Jeśli ich bliżej poznasz to widzisz, że mają dwie twarze, jedną publicznie, a drugą prywatnie. I wychwalają się, a większość tego jest zmyślona, i musża być w centrum uwagi. Nie potrafią zrozumieć innych, bo nie mają uczuć wyższych, ale dla zwrócenia na siebie uwagi potrafią odegrać na zawołanie scenę z płaczem czy nawet zemdleć. Oczywiście to tylko manipulacja.

Gość gość
20--44 Baju baj.

Gość gość
"gość dziś 20--44 Baju baj". Widzisz Kotko Psotko, jej nawet tutaj się wydaje, że jest tak dobra, że wszystkich nabierze. Tylko że to bzdura, po prostu otacza się niezbyt inteligentnymi ludźmi, których łatwo oszukać. Gdyby spotkała mnie, to by się nie dało zrobić. Nie znoszę takich obłudnych, pełnych hipokryzji ludzi i daję im krzyżyk na drogę, bo w moim życiu nie ma dla nich miejsca. A Ty sobie narcystyczna kobieto wierz w co chcesz, nie jesteś nie do rozszyfrowania.

Gość gość
koberta która bawi się uczuciami się ociera i patrzy nieśmiało w oczy

Gość gość
no dobra ale niby po co miałaby się bawić tymi uczuciami>? Tak dla wyższego ego i tyle?

Gość gość
"gość dziś no dobra ale niby po co miałaby się bawić tymi uczuciami>? Tak dla wyższego ego i tyle?" Nie potrafisz czytać? Napisałam w poście z 20.53. Tak, z powodu swojego wybujałego ego i dla rozrywki, dla wydawania się innym lepszą niż jest, a w rzeczywistości jest pusta i jest tyranem.

Gość gość
Autorze, nie bój się. Zrób pierwszy krok. Jeśli jest szczera, będziesz szczesliwy, a jeśli sie bawi, to nie bedziesz marzył o kimś, kto nie jest Ciebie wart! Do dzieła.. Ona może myśleć tak samo o Tobie. Zaproś ja gdzieś i porozmawiajcie. :)