Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Minęło 7 lat..a ja

Polecane posty

Gość gość

Jak go widzę to mną 'tak drga' w środku! Jestem już mężatką, jego straciłam przez własną głupotę młodość rządzi się swoimi prawami i tak 'leczyłam' się z niego długo..' kolejni faceci aż w końcu mój mąż ! Ale niestety nigdy nie poczułam czegoś takiego co do niego, tego jedynego, uczyłam się obojętności ..dziś go zobaczyłam i znowu to głupie uczucie ! Chyba nie ma na to lekarstwa do końca życia będę tak musiała walczyć ze sobą!:-( smutne to..

Gość gość
i po co walczyc? twoj maz jakby spotkal swoja dawna milosc to by ja stuknal

Gość Cdbelisa
Jeszcze to było dużo prostsze gdyby był zajęty a on jest sam ,wolny :-| jak sobie przypomnę te nasze spotkania nigdy nie doszło do seksu (teraz żałuję) ale i tak było bardzo namiętnie, a nasze pocałunki były takie intensywne, nienasycone.. ..o no właśnie ..to wszystko wraca :-( a przecież nie powinno tak być nie powinnam o tym myśleć

Gość Cdbelisa
Jeszcze to było dużo prostsze gdyby był zajęty a on jest sam ,wolny :-| jak sobie przypomnę te nasze spotkania nigdy nie doszło do seksu (teraz żałuję) ale i tak było bardzo namiętnie, a nasze pocałunki były takie intensywne, nienasycone.. ..o no właśnie ..to wszystko wraca :-( a przecież nie powinno tak być nie powinnam o tym myśleć

Gość gośćooooo
Nie warto żyć przeszłością

Gość ggośćć
Znajoma sytuacja :(