Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kredyt mieszkaniowyPANIKA

Polecane posty

Gość gość

Bierzemy z mezem kredyt mieszkaniowy ok 140 tys na 30 lat, rata 700 zl. dochody - ok 5 tys wspolnie. Bierzemy bo alternatywa to albo wynajem albo mieszkanie u niego w polowie jego domu, gdzie jest tylko pokoj z kuchnia - na remont, powiekszenie trzeba by z 80 tys lekko i tak kredytu, do tego jest to polozone w miejscowosci sporo oddalonej od mojego miejsca pracy i pare km od jego pracy.. poza tym nalezy to tylko do niego, dostal jako darowizne za kawalera. wiec sie zdecydowalismy, 3 pok w starym bloku w prowincjonalyn miescie. w drodze dziecko. i jestem przerazona czy podolamy, czy wszystko bd dobrze... uwazacie ze sie porwalismy z motyka na slonce?? :( jest szansa na wczesniejsza splate - maz nieraz wyjezdza za granice, wtedy zarabia po 7 tysiecy, mozna wtedy by sporo odlozyc..

Gość gość
Jak was nie stać na zakup za gotówkę to tym bardziej nie stać was na zakup na kredyt . Kiedy to zrozumiecie polaczki-cebulaczki ? :o

Gość gość
a ty co się tutaj odzywczsz zarganiczniaczku buraczku? Spier/dalaj z tego tematu.

Gość gość
yh, no w pewnym sensie i nie stac ale na odlozenie 140 tys bysmy dlugo czekali:(

Gość gość
Ja pertole czym to sie qrwa zamartwiać. Rata jak czynsz, bogate zarobki .. O co wam ludzie chodzi.

Gość gość
no troche sa obawy, czasy niepewne, niby mam prace na czas nieokr, ale wiadomo:( to jest jednak stres.

Gość gość
razem z odsetkami ile do splaty?

Gość gość
masakra musicie spłacić 252 tyś :(

Gość gość
Za 30 lat to ty już z nim nie będziesz i kto będzie kredyt spłacał? On czy ty? Jak ludzie nie myślą ja p.ę

Gość gość
Kredyt na 30 lat - to trwalość małżeństwa.;-)