Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha w 25 to!!

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch dni przy chodzeniu strasznie boli mnie brzuch. Jest to silne klucie w dole brzucha raz po prawej a raz po obu stronach (aż tak silny ze uniemożliwia chodzenie, musiałam stanąć bo nie mogłam wytrzymać) wczoraj bolało jak szłam ok 10 min praktycznie cały czas pod górę, ale dziś bolal mnie już dwa razy i wcale nie pokonałam dużego dystansu. Wizytę mam na 26 stycznia. Czy te bóle są normalne? Czy jednak zagrażają w jakiś sposób maleństwu? Miała któraś z was podobnie.?

Gość gość
w tytule miało być 25 tc

Gość gość
Czy twardnieje Ci brzuch podczas tego? Czy to samo klucie? Jesli samo klucie w pachwinach to normalne. Wszystko sie rozciaga. Ja ledwo astaje, przekrecam sie z boku na bok. Wszystko mi strzela w kroku (w sensie kosci hihi) . Jak sie rozchodze to juz troche lepiej. Na wszelki wypadek zadzwonilabym na Twoim miejscu do lekarza i uspokoila sie czy to na pewno to,bo ja lekarzem nie jestem. Opisuje swoje doswiadczenia ;P Moze musisz skonsultowac sie z ortopeda, czasem spojenie lonowe zle sie rozchodzi i to sprawia ogromny bol.

Gość gość
nie sprawdzalabym czy podczas bóli twardnieje, poniewaz ból dopada mnie zawsze na dworzu, a jest zima i nie rozpinam kurtki. raczej to nie jest bol w pachwinach tylko typowo na dole brzucha ale nie az tak nisko. taki tepy ciagnacy kłujący bol

Gość gość
Moim zdaniem to wlasnie rozciaganie,ale tak jak pisalam wcześniej- najlepiej zadzwon do swojego ginekologa. Moze u Ciebie jest spowodowany czyms innym. Jestem w 32tygodniu i boli mnie praktycznie caly czas dopoki sie nie ,,rozchodze,, ;) Martwilabym sie gdyby to byly bole jak na okres.