Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polamalismy lozko rodzicow...

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice wyjechali na tydzień i zaprosilam chlopaka, rodzice go znaja i sie zgodzili. Wczoraj mielismy wielka ochote na siebie a ze oglądaliśmy film u moich rodzicow w sypialni (maja duuzy telewizor) to zaczelismy sie tam kochac. Nie powiem bylo dość ostro i prawie na końcu w pewnym momencie uslyszelismy trzask. Dzisiaj to sprawdzilam i jest zlamana deska. Jestem przerażona, nie wiem co mam powiedzieć rodzicom, którzy wracaja jutro. Proszę o rady, jak mam jej to wyjasnic? Mam 19 lat i brak wlasnych funduszy poniewaz sie jeszcze ucze.

Gość gość
hahahahahahahahahaahahahahahahaha ! najlepszy temat :D top 10 :P :P:P

Gość gość
Ja tu nie widzę nic śmiesznego naprawdę sie martwie, kiedy sie leży to trochę czuc takie wglebienie, ja nawet nie mam z czego za to zaplacic

Gość gość
ej powiedz koledze lub komuś moze sasiadowi ,moze uda wam sie to jakos sznurkiem zlaczyc albo cos :D ja kiedys tez polamalam ale drewienka pod materacem , to jak p*****lnelismy na ziemie to az plecy przez miesiac bolaly ;)

Gość gość
na razie kup pudełko w Ikei albo czymś, wypełnij szczelnie gazetami i podłóż pod tę dechę, jak jest za wysokie, to natnij pudełko nieco na górze, jak za niskie, to dodaj gazet też miałam coś podobnego z moich chłopakiem ;)

Gość gość
Podkladalam pod to różne rzeczy i probowalam wiązać i gdy sie poloze to i tak czuc...jestem zalamana

Gość gość
powiedz im prawde :) ale zeby w ich lozku hahah :D

Gość gość
ty nie masz kasy, ale sama tego łóżka nie połamałaś... chłopak niech poniesie koszty naprawy... w sumie sam powinien zaproponować... d.upa nie chłop

Gość gość
Tez pomyslalam ze d**e masz z faceta

Gość gość
k****a co za c***a z tego Twojego faceta :D on nawet nie wyszedł z inicjatywa naprawy ?

Gość gość
kopnij w doope taka niemotę życiową

Gość gość
ten twój konkubent to pewnie jakas ofiara w spodniach rurkach :D

Gość gość
Moj chlopak dzis musial jechac do siebie, aktualnie pracuje nad praca semestralną na studia i nie mam jak sie do niego odezwać. Ja to odkrylam dopiero teraz, nie oceniajcie ludzi skoro ich nie znacie :o

Gość gość
Boze... Osobiście polamalam starym gorzej bo deskę nie pod materacem ale to z boku na szczęście mój facet naprawił to, powiedz ze stanelas na luzku bo np. Sprzatalas i chciała z sufitu pajęczynę miotlo sciagnoc i sie zarwalo

Gość gość
i masz na imię Andżelika? :)