Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebiko o smaku waniliowym

Polecane posty

Gość gość

czy ktos podaje dziecku smakowe bebiko? Ja wczoraj kupiłam dziecku bo nie było zwyklego i mam wrazenie że wzdęta jest po tym mleku i jak troche sie porusza to pruka sobie. Wczoraj i dzis jest to samo więc zastanawiam sie czy to nie po tym mleku, a pije tylko raz dziennie ok 16

Gość gość
moje po bebiko ha bolalo caly dzien brzuszek i mial mega smierdzace baki

Gość gość
Taki syf dzieciom dajecie, masakra

Droga Mamo, zmianę mleka najlepiej jest przeprowadzać stopniowo. Stopniowe wprowadzanie pozwoli dziecku przyzwyczaić się do nowego mleka i uniknąć brzuszkowych dolegliwości. Okres przejściowy powinien trwać około tygodnia. Możesz przygotowywać mleko do kolejnego karmienia w ten sposób, że na porcję przygotowywanego mleka zamieniasz jedną miarkę mleka podawanego dotychczas na jedną miarkę nowego mleka, pozostałe miarki bez zmian. W kolejnym dniu zwiększasz zamianę do 2 miarek i tak postępujesz aż do całkowitej zamiany. Rozumiemy, że nie miałaś takiej możliwości, ponieważ nie miałaś już w domu zwykłego Bebiko, ale warto pamiętać o tym w przyszłości :) Jeśli masz jeszcze jakieś pytania dotyczące produktów Bebiko, albo chciałabyś dopytać o zamianę mleka - zachęcamy do kontaktu z naszymi Doradcami – zadzwoń (801 16 5555) lub napisz – serwisnutricia.com.pl. Doradcy mogą też podpowiedzieć, w jakich sklepach w Twojej okolicy dostępne jest Bebiko. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA ----------------------------------------------------------------------------------- Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska – producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań – zapraszam do kontaktu.