Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motywujaca

Czemu wszyscy boją się tak komuś NARZUCAĆ?

Polecane posty

Gość Motywujaca

Nie napiszę, bo się narzucam, nie powiem tego, bo będę się narzucać...blablabla raz się żyje, a jak ktos nie chce z nami gadać, niech powie to wprost, nie bójcie się nawiązywać kontakt z ludźmi, wy też przejmujcie inicjatywę

Gość strach ma wielkie oczy
nie wiem czego boja sie wszyscy ale sadze ze kazdy boi sie czegos innego

Gość gość
ja niestety mam taka obsesje, ze wole czegos nie powiedziec, nie zapytac, nie zagadac, żeby nie wyszlo ze sie narzucam :O

Gość Motywujaca
Miałam tak, ale zrozumiałam, że przez to tracę. A tak to sama się odzywam i przynajmniej wiem na pewno na czym stoje

Gość gość
no ale przecież nie będę do kogos pisać nie wiadomo ile razy pod rząd.. trójkę ludzi tak przyzwyczaiłam i jak ja się odezwałam, to gadali długo, a tak to sami w życiu nie napisali.. z jednym rok nie mam kontatu bo JA nie napisałam i jakoś nigdy się nie zainteresował, a był trochę moim hmm mentorem. Nie rozumiem takich ludzi w ogóle

Gość gość
Ja raczej czekam aż druga osoba zagada.

Gość gość
ja się chyba nie doczekam

Gość gość
pewnie nie, zwłaszcza że uciekasz

Gość gość
jesli chodzi o relacje koleżenskie to nie mam jakis duzych oporow kto sie czesciej odzywa itd a, jeśli chodzi o facetów to boję się im narzucać bo wiem ,że oni lubia zdobywac i narzucanie sie działa odpychająco

Gość gość
Polacy są nieasertywni, nieszczerzy a bezposredniosc ich paralizuje. Są jak pruderyjne matrony sprzed 200 lat

Gość gość
Facet do mnie na fejsbooku pisze prawie codziennie, piszemy często aż nagle przestaje i jak mnie widzi to powie cześć ale to takie olewanie..wcześniej spotkaliśmy się z kilka razy.. już przestałam się mu podobać? :(