Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 Witam! otóż byłem z dziewczyną na odległość aż dwa lata, jej rodzice mnie nienawidzili za nic ale toczyliśmy bardzo szczęśliwe życie bo jeździłem do niej itd zabierałem ją wszędzie ale to ominiemy i przejdziemy do tego jak jej tata wylatuje do Norwegii i wraca do Polski na pare Tygodni. Zawsze jak jej tata wróci to ma znaczy miała strasznie mało dla mnie czasu "Bo się wkurzy" i tak od 30 grudnia dziwnie rzeczy zaczęły się dziać, zostawiła mnie raz bez powodu ale na drugi dzień wróciła, przyszedł 5 stycznia i jej tata pił z jej wujkiem a ona się chwaliła że z nimi tańczy ok git i znowu mnie zostawiła bez powodu... znowu pozwoliłem jej wróci i było ok tylko że przez ten cały czas dziwnie reagowała na słowo "Tata" jest to dziewczyna która nie pali, nie przeklina, nie pije a jak jej tata chcę gadać z nią na skype to dostaje dosłownie szoku i szału a ona taka nie jest , kolejna rzecz zdziwiło mnie że ja jako jej pierwszy i prawdziwy chłopak z nią nie uprawiałem seksu a ona nie miała błony jako dziewica, tłumaczyła się wypadkiem gdy była mała a jej matka nic o tym nawet nie wie o.O no i dzisiejszego dnia się śmialiśmy, rozmawialiśmy itd i nagle musiała iść zw bo mama i tata chciał dzwonić. Ona wróciła po 20 minutach i była taka agresywna pisała że nim nie chcę rozmawiać, że nie ma ochoty na rozmowę itd i nagle napisała mi "Nie potrzebuje Twojej pomocy, zostaw mnie samą" i nagle wypisywała że nic nie ma sensu itd aż wszyscy byli zdziwieni bo była strasznie ze mną szczęśliwa... a jej tata taki był że jak ja do niej przyjeżdżałem to od razu z domu wychodził, Ona miała dziwnie urojenia bo strasznie bała się ciemności i wiadomo jako chłopak z dziewczyną robiliśmy zboczone rzeczy itd ale nie seks i ona nie zachowywała się normalnie ponieważ nie miała nawet jęka a gdy dochodziła to miała status jak by zemdlała... strasznie się tym dziwie bo ona bez powodu się chciała kiedyś zabić mimo że jest jedną z najlepszych uczennic w szkole, mimo że ja jej pomagałem, starałem się cały czas. @ps jej tata często pije i można to powiedzieć bije jej mamę :/ proszę kogoś o pomoc bo naprawdę nie wiem co z tym zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach