Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra odradza mi kazdego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem pol roku. Moja siostra i jej chłopak zaczęli mi go odradzac bo faktycznie nie jest dla mnie. W końcu przekonali mnie i z nim zerwałam. Pojechałam z siostra i jej chłopakiem na imprezę, a tam był kolega mojej siostry chlopaka. On z nim pracuje i strasznie mnie ciągnęli do niego żebym z nim się bawiła itp. Stwierdzilam fajny chłopak czemu nie.... Później zaczelam z nim pisać i byliśmy 2 razy na imprezie (nikt o tym nie wie) po pewnym czasie powiedzialam siostrze ze on mnie zaprasza do kina a ona to powiedziała swojemu chłopakowi a on podobno mówił żebym dała sobie z nim spokoj z tym smierdzielem - ze podobno smierdza mu skarpetki. A wydaje mi sie ze wcale tak nie jest bo zawsze jest czysty, fajnie ubrany i wypachniony. Kompletnie nie rozumiem dlaczego na początku chcieli żebym z nim próbowała a teraz mi go odradzaja? On zaczął mi sie bardzo podobać a przez to co mówiła siostra zaczynaja mi go obrzydzac.

Gość gość
siostra jest pewnie starsza, co?

Gość gość
zazdrość

Gość gość
W dodatku ten wcześniejszy chłopak pisał do mnie czy dam mu szansę i powiedzialam to siostrze to teraz zaczęła mnie przekonywać do tego poprzedniego, ze może nie jest taki zly i się zmieni. Robia mi taki metlik w głowie ze sama już nie wiem o co chodzi siostrze i jej chłopakowi.

Gość gość
Tak starsza o 2 lata.

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
0/10

Gość gość
21 a siostra 23

Gość gość
to ja pytalam o twoj wiek nie wiem, po co tak robi twoja siostra, bo nikt tego nie wie:), nikt nie siedzi w jej glowie, mozemy jedynie domniemywac, ale po co? WAZNIEJSZE jest dlaczego TY jej sluchasz? nie masz wlasnego rozumu:)? daj sie poznac temu chlopakowi, powoli, daj sie pozapraszac na randki i obserwuj jego zachowanie smierdzace skarpetki to sredni powod zeby kogos odrzucic:):):)

Gość gość
Ooo oo pewnie siostra nawet ci dupsko po sraniu podciera. Porażka życiowa.

Gość gość
to normalne, nikt nie jest wystarczająco dobry dla młodszej siostrzyczki.

Gość gość
Wiem dlatego nie będę już jej słuchać i poznań tego chłopaka. A jak on mi sie spodoba to moja sprawa. Nie musi mi go odradzac mówiąc ze smierdza mu skarpetki. To moja decyzja z kim się spotykam. Dalej z nim pisze i wiem ze jej się to nie podoba