Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalplal

Czy to jeszcze miłosc? Zdradziłam...

Polecane posty

Gość lalplal

Byłam w związku 3,5 letnim. Byliśmy szczęsliwi. Bardzo mocno go kochałam. Zawsze mi brakowało czegoś z jego strony-tej pewnosci ze i on mnie kocha. Nie wyobrazalam sobie zycia bez niego. W ostatnim roku naszego zwiazku pracowalam w innym miescie. Tam poznalam nowego mezczyzne... zauroczylam sie od pierwszego wejrzenia. Z dotychczasowym sie rozstalam jednak caly czas mielismy kontakt. On caly czas blagal o powrot, nagle mogl sie w kadej chwili przpeorwadzic tylko zebym wrocila. Jednak tamten tak mi w glowie namącił ze nie chcialam wracac. Bylo mi dobrze ale w tym nowym doszukiwalam sie nawykow starego. Nie potrafilam znieść ze on nie robi czegos co tamten. Przestalam sie z nim spotykac. Tamten dowiedzial sie o wszytskim, tak kocha ze wybaczyl. Wrocilismy do siebie i wszytsko byloby dobrze ale mi juz tak nie zalezy na nim, nie mam ochoty na seks z nim. Najgorsze jest to ze on naciska i wypomina ze z tamtym bylo mi lepiej. Bardzo bym chciala zeby mi wrocilo to uczucie co kiedys. Kochalam go z calego serca. Pragnelam go w kazdej chwili. Dlaczego przez innego przelotnego chlopaka przestalam kochac? Czy to jesszcze wroci? Czy jest jakikolwiek sens zeby to ciagnąc? Widze ze on sie meczy. A ja bardzo zaluje ze zaangazowalam sie w znajomosc z tamtym bo dopiero teraz zobaczylam jak mnie kochal poprzedni.

Gość gość
pierwsze no nie zdradziłaś skoro się rozstaliście. Wg mnie tego 1 nie kochasz tak jak się kocha "wybranka", tamten drugi pojawił się zbyt szybko. w ogóle ogarnij się i pobadz chwile sama, zorientuj się czego chcesz. bo tak wskakując od jednego związku do drugiego, i z powrotem to otrzymałaś aktualną sytuację

Gość gość
to to była miłość tylko zauroczenie ty wogule nigdy nie byłaś zakochana

Gość lalplal
Gdy spotykalam sie z nowym nie pozqalam odejsc pierwszemu. Prosilam zeby mi dal czas bo chce byc sama a wtedy spotykalam się z tym nowym. Z nowym konczylam na tydzien wtwdy spalam ze starym. Ciagle ich ranilam. Nie potrafilam zakonczyc definitywnie tego ze starym. Brakowalo mi w nowym jego zachowan. Teraz kiedy juz do siebie wrocilismy i ja wiem ze on wie ze jednego dnia widzialam sie z nim a drugiego z tamtym nie moge spojrzec mu w oczy. Mam wyrzuty sumienia. Najgorszym problemem jest to ze nie mam na niego ochoty i widze ze on przez to sie meczy :( nie chce od niego odchodzic bo ciągle mam nadzieję że wroci mi to uczucie do niego :(