Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON jest BRZYDKI ale jestem z nim tylko z rozsadku ,kasy ,a marze o ladniejszym

Polecane posty

Gość gość
napisz cos wiecej, ile macie lat, ile zarabia. do mnie dostawial sie brzydki i bogaty koles. odrzucało mnie od niego, a potem okazalo sie ze wcale nie jest taki bogaty za jakiego sie uwazal. faceci to straszne szuje i oszusci.

Gość gość
;;;;;;)

Gość gość
zarabia jako śmieciarz 3000 a ja w żabce 1400 . kupuje mi a to majtki a to szminki , trudno mi by było samej sobie to kupić za to co ja zarobię. dużo mi idzie na jedzenie bo jestem puszysta i jeść lubię i muszę. on zgarbiony od dzwigania tych pojemników z odpadami , łysy i nie ma zębów na przedzie. marzę o wysokim przystojnym brunecie w Ferrari

Gość gość
Znam pewien przypadek ,facet poznal kobiete ktora bardzo mu sie podobala a u niego podobaly sie jej pieniadze,to ze stawial,spotykala sie z nim , tylko ze wzgledu ,na sposorowanie,prezenty itp... a kolezankom mowila "ze brzydal ,ale dobrze placi".. o takk WZROSLA MU SAOMOOCENA wink ze spotykal sie z fajna sexy laska ,,ze mogl pochwalic sie przed kumplami... ale nie zdawal sobie sprawy,ze byl to z jej strony teatrzyk... i co? skoczylo sie.. i dalej chodzi i szuka..

Gość gość
07:31 to podszyw !!

Gość gość
I co jak bedzie ładniejszy to twoje ego bedzie wieksze ? :D Bo bedziesz sie miala czym pochwalic ? :D Moze on jest z toba dokladnie z tego samego powodu ? :P By sie pochwalic jaka to du/pe wyrwał ? :D To lec z ładnym biedakiem zyć, zobaczysz czy ta "ładność " do czegos ci sie przyda :D Gdy nie ma jakiegokolwiek pozytywnego uczucia pomiedzy wami.. Marudzisz dziecko i tyle.

Gość gość
nie marudze,co mam poradzic ze podobaja mi sie innni faceci ladniejsi od niego :(

Gość gość
Ja tez zawsze twardo mialam opinie, ze nie musi byc ladny ale ma o mnie dbac. Byc opiekunczy i zaradny. Sama jestem osoba zadbana, skonczylam dwa kierunki studiow i mam prace. Spotkalam czlowieka, ktory dwa lata o mnie zabiegal " malo do d**y nie wlazl". Wrecz nadskakiwal mi i wyprzedzal moje oczekiwania. Po slubie sie okazalo ze to maminsynek, ktory chce sie uwiesic na silnej kobiecie, ciapa i mameja. Na dokladke brzydki. Juz mu powiedzialam, ni ty ladny ni zaradny. W lozku klapa bo ma nadwage. Zeby jeszcze o mnie dbal jak przed slubem to na reszte bym przymknela oko, ale gdzie tam. Tylko darcie ryja na niego dziala. Dziewczyny uwazajcie na takich milutkich.

Gość gość
niezle

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Glupia naiwna nie wymaga wiele od faceta !!!

Gość gość
Znajdz przystojniaka ktory bedzie zdradzaļ.... Widzisz zemscilo sie na Tobie ,wyszlas za niego z rozsadku to teraz japę drze :-P

Gość gość
Kobieta swiadoma swojejj atrakcyjjnosci nie wezmie sobie brzydkiego!!!

Gość gość
dokladnie

Gość gość
ojj baby

Gość gość
Mam podobnie tyle tylko, że nie jesteśmy jeszcze razem, podrywa mnie a ja nic. Jestem miła i chyba traktuje to jako zachętę. Bogaty jeszcze nie jest ale będzie....

Gość gość
o cholera

Gość gość
jak moza sobie wziasc faceta nic specjalnego

Gość gość
glupia niee wymmaga wiele

Gość gość
super