Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wg innych wyglądacie na mniej czy więcej lat niż macie?

Polecane posty

Gość gość
wiecej

Gość gość
Na mniej, bo mam 63 lata i ani jednego siwego włosa, mimo, że widać, że nie mam żadnej farby na włosach. Cieszy mnie to, bo w tym wieku, to człowiekowi raczej chce się wyglądać młodziej.

Gość gość
Na mniej

Gość gość
mam 29 lat każda nowo poznana osoba mówi,że maksymalnie dała by mi 25, za to moja koleżanka, z którą dość często się spotykam ma 26 a każdy mówi że wygląda po 30 tce, jak jesteśmy gdzieś razem to każdy myśli że ona jest starsza ode mnie

Gość gość
ja mam lat 22, a oceniają mnie pod 30stke, bo mam brodę zapuszczoną jak stary dziad :D

Gość gość
a ja mam 21 lat, a zwykle pytają się mnie o dowód itp :D

Gość gość
Na mniej.

Gość gość
Na mniej. Mam 26 lat a wszyscy daja mi najwyzej 20 lat a o dowod zawsze pytaja. Kolezanka jest rok mlodsza a kazdy daje jej wiecej niz mi moze dlatego ze ona jest brunetka ja blondynka.

Gość gość
Na dużo mniej. I błagam nie mówcie mi, że sobie wkręcam, bo wciąż od nowopoznanych osób słyszę, że są zdziwieni ukończeniem przeze mnie studiów, bo wyglądam na 22 lata, rady, bym za wcześnie za mąż nie wychodziła i pytania co robię z o tyle lat starszym facetem (jest 4 lata starszy). Nie powiem Wam ile mam bo i tak mi nie uwierzycie. W mojej rodzinie wszyscy wyglądają młodo.

Gość gość
ja mając 16 lat wygladalam na 18, a teraz gdy mam 21 lat to wyglądam na 17 i wszędzie pytają o dowód, w urzędach, u lekarza zanim powiem ile mam lat to traktuja mnie jak dziecko ;/

Gość gość
Na tyle ile mam

Gość gość
oczywiscie ze nie no bo trzeba wiedziec 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
mam 30 lat a o dowód wciąż zdarza mi się że zostanę zapytana. Oczywiście cudów nie ma, jak się mi ktoś przyjrzy to widzi że 18 lat już dawno nie mam, ale na pierwszy rzut oka wyglądam jak małolata. Jestem niska, filigranowa ale mam dość okrągłą buźkę, taką baby face.

Gość gość
Oczywiście, każda będzie pisać że wygląda na mniej :D Więc gdzie te młode i piękne siedzą, że ich na ulicach nie widać?

Gość gość
bierzesz je za 18 i nie wiesz ze to 25;p

Gość gość
gość dziś kazda z ulicy pytasz o wiek? te dwudziestolatki ktore mijasz to moga byc trzydziechy.

Gość gość
mam 32.daja mi najwyzej 26

Gość gość
U mnie w pracy jest taka jedna, myslalam ze jest ode mnie jakies 2 lata mlodsza, a okazalo sie, ze moglaby byc moja matka (prawie, bo jest o 16 lat starsza). Wiec wyglada 18 lat mlodziej. Ja jak mialam 12-14 lat wszyscy mysleli, ze mam 18-19 i tak mysla do tej pory, a mam 22 ;-)

Gość gośćula
jakbym miała innym wierzyć to bym nowy rok w japonkach witała :D Patrzę w lustro i widzę ile mam lat , słucham siebie ,pytam siebie,czuję się na tyle na ile danego dnia mam energi ,raz na 20 ,raz na 40. wizualnie wiadomo,zalezy od make up tudzież jego braku, rodzaju make up ,ubioru . Dzis czuję sie tak na 28 :) Mam 36 -ludzie mówią że nie wyglądam ,ale ja się nie kieruję ludzkimi opiniami. Fakt jak byłam ostatnio z nastoletnim synem na hobbicie a to czuły chłopak jest więc wziął mnie pod ręke w drodze do domu ,ludzie jakoś nie patrzali dziwnie,przechodzili obojętnie.

Gość gość
Ja mam 22 i o dowod pytaja bo musza, nie ma zadnej roznicy miedzy 18 i 22 wiec skad mieliby wiedziec ile dokladnie mam

Gość gość
"gość dziś kazda z ulicy pytasz o wiek? te dwudziestolatki ktore mijasz to moga byc trzydziechy. " Z doświadczenia zawodowego, że tak powiem wiem (miałam styczność z naprawdę pokaźną liczbą babeczek i znałam ich wiek). Ale no wmawiajcie sobie, że nikt nie poznaje :D

Gość gośćula
dziwny mechanizm ,jak jesteśmy młodziutkie to na siłę chcemy wygladać starzej ( miałam 16 lat i wygladałam na 20) Jak jestesmy starsze na siłe się odmładzamy i często osdnosimy sukces. Byle nie przeholować i nie byc "z tyłu liceum ,z przodu muzem" Albo jak te czterdziechy w różach i innych cukierkowych łaszkach.

Gość gość
Przypuszczam, ze nikt nie twierdzil, ze nie ma osob bedacych w stanie rozpoznac prawdziwy wiek mlodo wygladajacej osoby, a ze znaczna wiekszosc go zaniza. Poza tym nie wierze w Twoje doswiadczenia, bo sama umiem dobrze rozpoznawac wiek, ale na pewno nie na ulicy, gdzie nie masz szans przyjrzec sie w pospiechu z bliska czy ocenic zachowan. Na ulicy sama bym pewnie zanizyla :)

Gość gość
To nie wierz sobie :D Umiejętność obserwacji to rzecz wyuczona, poćwicz może. x Tak samo teksty z tymi dowodami, znam dziewczynę (owszem, nie twierdzę, że takie nie istnieją) co autentycznie na 15-16 wygląda (póki co bo ma 22lata, nie maluje się ani nic, jednak w ciągu kilku lat będzie róznica), i sama mówi, że tylko raz na jakis czas ją o dowód spytają. A tu same trzydziechy i niemal notorycznie o dowód pytane. Zaraz się zacznie jak to młode wyglądają starzej od Was i wgle :D

Gość Lolunia
Ja mam 26 dwojke dzieci a wygladam na jakies 16 17 o fowod pytaja zawsze ehh milo ze tak jest czasami aczkolwiek gdy ide gdzies z dziecmi to patrza jakbym dzieci rodzila majac 14 15 lat a nie daj boze jak wezme jeszcze syna kuzynki hehe ponoc mowia ze t geny wiec mam nadzieje ze nigdy nie bede wygladala na swoj wiek nawet majac 40 50 lat :-)

Gość gość
mogę uwierzyć w to,że wygląda się na kilka lat mniej, ale na pewno nie uwierzę,że 30tkę w sklepie o dowód zapytają, tymbardziej jak przecież nie stoi się tyłem tylko przodem do sprzedawcy i kontakt jest bardzo bliski, więc nie uwierzę że twarz trzydziestolatki wygląda na niespełna 18 lat, ludzie nie pochlebiajcie tak sobie...

Gość gość
a ja właśnie bez makijażu wyglądam starzej, dobry mejkap mnie odmładza