Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znalazłam u niego pierścionek

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio byłam u mojego chłopaka w domu. On pojechał na zakupy i jeszcze miał wskoczyć do rodziny. A ja jak zawsze wzięłam się za zrobienie obiadu i zaczęłam sprzątać. Zawsze mnie prosił bym pomogła uporządkować jego ubrania i zrobić trochę miejsca w szafie. Więc skorzystałam z okazji, że wyjechał na miasto a ja mam ciszę i spokój więc od razu wzięłam się do pracy :) Pech chciał, że po kilku minutach znalazłam między ubraniami złoty pierścionek z apartu w pudełeczku. Wiem, nie powinnam tego otwierać. Trochę się z tym głupio czuję. Od razu przestałam układać i zostawiłam wszystko tak jak było. Jeśli to pierścionek dla mnie to nie chce mu psuć całej niespodzianki. Ale biorę też pod uwagę to, że może ten pierścionek został zakupiony już bardzo dawno temu. Miał dziewczynę 8 lat i może dla niej go kupił. Wiem, że nigdy jej się nie oświadczył. Zdradziła go i się rozeszli :) Zdarza się, że mój Ukochany pogaduje często o rodzinie, o dzieciach. Ogólnie ma straszne parcie na dzieciaki. Widzę jak się zajmuje dzieciakami znajomych :) aż się serce cieszy jak się to widzi. No a ja niebawem mam urodziny i może chce mnie tego dnia zaskoczyć :) no ale jeśli nie:) to życie pokaże:)

Gość gość
ale jednego tu nie rozumiem i moze mi to wytlumacz...czy ty jestes jego sprzataczka? po co sie tak ponizasz i sprzatasz mu? 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
nie nie jestem sprzątaczką ale to chyba normalne, że jedno drugiemu pomaga. Zawsze to robimy razem ale skorzystałam z okazji, że go nie ma i sama mogę to zrobić. Ja mu poukładam w szafie, on przez ten czas odkurza MÓJ samochód i go myje więc ja nie widzę w tym problemu.

Gość gość
Ja też posprzątam chłopakowi jak zostaję u niego na noc i nic się nie dzieje ;) on mi pomaga w męskich sprawach czego ja nie potrafię ;). Głupio, że znalazłaś ten pierścionek bo będziesz czekała aż Ci się oświadczy... może czeka na waszą rocznicę bo gdy na urodziny nie dostaniesz to przecież nie powód byś miała złe myśli? Nigdy nic nie wiadomo a to czy mógł kupić dawno temu to nawet tak nie myśl. Zapomnij o tym pierścionku, kiedy chłopak będzie pewny to się oświadczy i myślę, że to dla Ciebie kupił bo skoro mu sprzątałaś i do tej pory nie znalazłaś pierścionka to znaczy, że nie dawno kupił ;)

Gość gość
no ja złych myśli mieć nie będę jeśli go nie otrzymam na urodziny bo wiadomo, że to on musi czuć, że jest to odpowiedni moment. Ja jedynie mogę przypuszczać :) Ale jeśli to pierścionek kupiony z myślą dla mnie to trafił idealnie w mój gust :)