Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość111

Jak to rozegrac?

Polecane posty

Gość gość111

Jestem z chlopakiem od prawie pol roku. Czasem mial juz takie zachowania, dopiero wczoraj zdarzylo sie to z takim natezeniem. Przed godzina 16 jego ostatni sms. Tez nie jestem osoba, ktora sie narzuca i doskonale wiem, ze on tez ma swoje zycie i potrzebuje tej przestrzeni. Po 20 zapytalam "co tam?" Zero odzewu, wiec ja tez nic. Wkurzylam sie troche wiadomo. Rano sie wytlumaczyl, ze sluchal muzyki i nawet nie wie o ktorej zasnal. Po dwoch godzinach kolejnego sms'a "co tam?" Nie odpisalam, bo sama nie wiem jak sie mam zachowac. Bylo juz kilka takich sytuacji, ze np. poszedl grac na kompie, a mi napisal, ze idzie spac. Bo jak to stwierdzil- granie na kompie wiaze sie raczej z nie pisaniem, a nie chcial zebym poczula sie olana. No tylko, ze wlasnie przez jego zachowanie czulam sie olana, bo kto idzie spac o godzinie 18... nie odezwalam sie, bo stwierdzilam, ze najwyzszy czas by on poczul sie jak ja, ze nie odzywam sie bez zadnego slowa, no i tez dlatego, ze jestem wkurzona. Czuje sie lekcewazona po prostu. Co zrobic by to jego zachowanie sie zmienilo? By wiedzial, ze ja nie chce odbierac mu przestrzeni, wiec nie musi mnie oklamywac. Rozmowy juz byly, widocznie nic nie pomogly. Procz tego jest nam razem dobrze. Dzieki za rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować