Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanin zmasakrował Polce twarz

Polecane posty

Gość gość
:-D tak to jest jak się ku|rwi ze zwierzętami

Gość gość
Żadna strata, znając życie i tak miała dupę w miejscu twarzy :)

Gość gość
Moze dlatego sie ku/rwia bo swoich facetow ( znaczy sie polskich) maja chu/jowych wiec szukaja gdzies indziej. Przeciez to wasza wina ze od was uciekamy.

Gość gość
Taa bo ten ciapaty to taki cudowny :-D odpisałaś mi jakbym była facetem, a jestem kobietą w związku z Polakiem i wcale mi nie szkoda takich kur|wiarek, które zadają się z dziczą z Afryki :-)

Gość gość
Wszedzie zdazaja sie wypadki, morderstwa, napady, pobicia,g***ty, ale nie mozna wszystkich mierzyc ta sama miara, ja osobiscie nic nie mam do murzynow , hindusow, czy arabow, znam wiele z posrod nich na poziomie

Gość gość
murzyn to nie islam

Gość gość
miejsce czarnuchów ciapatych razem ze swoimi s*******jkami polkami jest w klatce.

Gość gość
Wielu murzynow wyznaje islam

Gość gość
kazdy muslim za najdrobniejsze wykroczenie powinien być odsyłany do swojego kraju z biletem w jedna strone w rece i zakazem zamieszkania w każdym kraju Europy

Gość gość
Nie istotne czy autorka jest k czy m. Fakty sa wlasnie takie. Bo ktora by uciekala od dobra, jak ma super mezczyzne ktory ja kocha I docenia? No ktora? Ale nie oklamujmy sie, nasi panowie jacys cudowni, kochajacy I czuli nie sa, juz nie wspomne o nalogach. Tak wiec po rzuca sie zlo I szuka czegos lepszego.....tylko z roznymi skutkami. Poza Tym jaka musi sie byc osoba, zeby cieszyc sie z czyjegos nieszczescia. Naprawde dno!

Gość gość
A twoje miejsce w psychiatryku, brak tolerancji, i w dodatku rasista bleee

Gość Polak88
gość dziś lubię takie rasistki, wyskoczymy na kawę?:)

Gość gość
dajcie juz spokoj z tymi muslimami, ludzie jak my wszyscy, znajda sie miedzy nimi potwory tak jak i miedzy polakami

Gość gość
Ale kto tu się cieszy? Po prostu jej nie współczuje, bo sama jest sobie winna :-)

Gość gość
gość dziś A twoje miejsce w psychiatryku, brak tolerancji, i w dodatku rasista bleee xxxx Zobaczymy jak będziesz śpiewać jak cię 5-6 murzynów gwałci ,albo jakiś muslim ukamienuje . :D

Gość gość
A potem na zachodzie szanująca Polka słyszy jakie polki to są łatwe i puszczalskie :O Zero Szacunku dla rasy białej ..

Gość gość
Nie rozumiem tej polki skoro z nim zerwala musiala wiedziec jaki jest, dlaczego juz z nim nie chciala byc , napewno wiedziala gdzie pracuje to po kiego polazla obok jego baru, powinna omijac z daleka lub isc z kims, zal dziewczyny!

Gość gość
Mieszkam za granica na dzielnicy gdzie jest mnostwo muslimow i murzynow, przyjaznie sie z nimi, odwiedzamy sie , sa normalnymi ludzmi, zawsze trafi sie jakis psychol, morderca itd niezaleznie od wyznania czy koloru skory

Gość gość
a autor jest właśnie z tych psycholi-radykalistów.

Gość gość
Tylko w porównaniu do ciapatych, jego agresja jest wyłącznie słowna :-)

Gość gość
A ja mysle ze osoba ktora zaklada temat o muzulmanach sama spotykala sie z muslimem , skrzywdzil ja , a teraz wypisuje o nich same najgorsze rzeczy, przedstawia ich w czarnym swietle

Gość gość
dzisiaj czytałam artykuł o kobiecie która w samoobronie zabiła swojego partnera bo rzucił się na nią grożąc, że ją zabije...był biały i wcale nie muzułmanin.

Gość gość
Nie potrzebnie zwolnili go za kaucje, zanim odbedzie sie rozprawa to koles wyjedzie do swojego kraju, odczeka kilka miesiecy jak sprawa zostanie umozona i wroci, oni sa podobni jeden do drugiego, maja podobne imiona, Ahmedow, Mahometow, Sadamow itd full

Gość gość
A co gorsze zabije, czy pobije w samoobronie i to ona bedzie sadzana, ta zlama prawdziwemu przestepcy sie upiecze, chyba ze niezywy, koniecznie zmienic prawo!

Gość gość
w moim akademiki mieszka większość arabów i turków, powiem tylko że ciapaki to straszna dzicz, nie potrafią się zachować nawet do kobiety :o wcale mi nie żal tej kretynki która ruuchała sie z dziczą

Gość gość
Całe zamieszanie o jedną polkę? Jak dla mnie to nie ma problemu, bo sama tego chciała. Mógł w ogóle ją ukatrupić, jednego śmiecia mniej.

Gość gość
Nie wyzywaj innych od smieci, nie zycz drugiemu zle, smierci bo zlo obroci sie i bedziesz zalowac

Gość gość
Osoba ktora ciagle zaklada tematy o muzulmaninach musi byc skrzywdzona przez jakiegos, bo ciagle na nich najezdza, jesli jest dxiewczyna to jakis ja przelecial i olal, a jak facet to dziewczyna go zostawila dla muzulmanina