karmelx 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Nie wiedziałam do jakiej kategorii dodać więc w tej kategorii niech będzie. Mam pytanie. Otóż spóźnia mi się miesiączka. Powinnam ją dostać po 29 dniach a minęły już 32 i nic. Mam powiększone i obolałe piersi-jak zawsze przed miesiączką + bóle podbrzusza też takie jakie są przed miesiączką. Współżyłam z chłopakiem z zabezpieczeniem ( prezerwatywa) i wychodził ze mnie w trakcie lub przed wytryskiem. Chłopak przed każdym stosunkiem wchodzi we mnie na jakieś 30 sek do minuty bez prezerwatywy. Bardzo się denerwuje, że te spóźnienie okresu to może być ciąża choć nic na to nie wskazuje. Do tego dodam że w tym miesiącu miałam trochę stresu, w sylwestra piłam alhokol, którego oprócz impre wcale nie spożywam. Tak się przestraszyłam bo jeszcze nigdy okres mi się tak długo nie spóźniał. Mam 17 lat. Proszę o opinię i pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanghaIn 0 Napisano Styczeń 14, 2015 jestes w ciazy. zbieraj na wozek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pralinka_ Napisano Styczeń 14, 2015 Zrób test ciążowy sikany lub z krwi. Stres też ma wpływ na miesiączkę, więc się uspokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmelx 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Dzięki pralinka_ ale czy to nie za wcześnie na test ? Stwierdziłam ze poczekam do soboty/niedzieli i jeśli wtedy nie dostanę okresu to zrobię... Teraz denerwuje się jak diabli, nie chce ale ciągle o tym myślę i przez to ten stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość90 Napisano Styczeń 14, 2015 Niestety tu Ci nie powiemy. Musisz sobie kupic test w aptece, kosztuje grosze, najlepiej robić z porannego moczu ;) Tylko trzeba wziąc pod uwagę, że mogą się mylić, mi spóźnia się już 8 dni, test negatywny, a ginekolog na razie nic nie stwierdza . Zostaje test z krwi w takiej sytuacji. Powodzenia dziewczyno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmelx 0 Napisano Styczeń 15, 2015 Okres przyszedł rano :) spóźnił się przez niepotrzebny stres. Wczoraj wieczorem wzięłam gorąca kappiel, wylezalam się w wannie odprezylam potem jakieś romansidlo z chłopakiem :) wgl o okresie nie myślałam nie stresowalam się i okres przyszedł. Po prostu nie wolno sobie wkręcać niepotrzebnie bo to dużo robi :) dzięki za pomoc. Ps. Na wózek nie muszę zbierać :) wspolczuje ludziom którzy zamiast dac normalna opinie piszą takie rzeczy nie wiem po co, może żeby wysmiac i sobie "jaja" porobić a może satysfakcję mają z tego nie wiem :) lepiej pomóc i coś doradzić a nizeli po prostu rzucać chamskimi odzywkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Dziewczyno, napisalas ze wchodzi w Ciebie bez prezerwatywy najpierw-tym razem Ci się pofarcilo ale jak najbardziej możesz zaciazyc. Czego Was uczą na tych wdz-tach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach