Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spadajaca waga noworodka

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra urodzila w niedziele przez cc i wczoraj lekarz jej pow ze jesli dziecko wypisza to ja tez no ale dziecko waga.....mala wazyla 2660 i miala 50 cm a teraz spada i nie przybiera a karmi piersia i dokarmia bebilonem dodam ze mala dostala 10 pkt.. dziecko jest u pielegniarek wiec niema mozliwosci zeby przystawiala do piersi ciagle....macie jakies pomysly???

Gość gość
A dlaczego dziecko nie jest z mama ? Ja mialam po cc od razu przy sobie synka. A ze waga spada troszke to chyba normalne.

Gość gość
Spadek wagi urodzeniowej u noworodka jest normalny,pozniej zacznie przybierac.

Gość gość
do gosc 12:57 Dokladnie,moje dziecko urodzilo sie z waga 3550 a wypisana zostala w 2 dobie z waga 3460.Byla karmiona piersia

Gość gość
Bo ona glupia taki szpital wybrala ze na zadnej sali dzieci niema... do tego dzis dopiero dostala jesc a cc miala rano w niedziele mowilam zeby jechala rodzic gdzie indziej...

Gość gość
Moj syn wazyl 4380 spadla mu waga 4005 i niezabrali odemnie dziecka nieumialam nawet przewijac pokazali mi raz jak trzymaj jak przewijac i doradca laktacyjny przychodzil i mowilam jedz tam rodzic a ona ze do powiatowego pojedzie bo blisko

Gość gość
za malo karmisz

Gość gość
to normalne, że waga spada- każde moje dziecko ma w książeczce zdrowia wpisaną najniższą wagę (chyba w 4 dobie), bo ja leżałam po cc 9 dób (tak kiedyś było)

Gość gość
Gosciu to nie ja mam problem tylko moja siostra no stanowczo zamalo 5 minut co 3 godziny mi polozna wtedy kazala rozbudzac

Gość wifigdańsk
ale co jest z dzieckiem? w zadnym szpitalu nie jets tak ze dziekco jest u pielegnairek. jelsi dziecko jest zdrowe to zawsze jest z matką. a co mowia wogole lekarze? a ona tez jest w tym szpitalu? jelsi nie ma przeciwskazan i chce-moze karmic piersią rowniez jakl dziekco jest na innej sali, ja lezałam na ogólnej z dziewczyną w sumie bylo nas 4 i ona jako jedyna nie miala przy sobie dziecka tylko dziekco było w inkubatorze bo mialo jakies problemy z małopłytkowoscią ale ona chodzila tam ciagle i karmiła piersią. w sumie i tak nie miala co robic bo kazda z nas miala a ona nie i ryczala ciagle.i wciaz byla u teog dziecka i je kp.

Gość gość
To jest chory szpital juz jej dali wczoraj moze dzis wyjdzie czeka na obchod mam nadzieje ze migdy nie bd juz tam rodzic...