Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khaki sharon 88

czy żałujecie wspólnego zamieszkania

Polecane posty

Gość khaki sharon 88

Czy to była dobra decyzja zamieszkania z chłopakiem? Jak sobie radzicie? Co na to rodzina że bez ślubu?

Gość gość
Ja też nie żałuję. Mieszkamy rok razem. Jestem szczęśliwa odkąd mieszkamy razem. Fajnie jest rano budzić się koło niego.

Gość gość
ja zaluje

Gość gość
17:25 dlaczego? Bo ja się wlasnie zastanawia czy nie zamieszkać razem

Gość gość
mozesz sprobowac

Gość gość
ja zaluje ze wzielam slub

Gość gość
Ja nie żałuję bo fajnie jest co sobie zrobie to mam. My sie dobrze dogadujemy nie ma stresu ja wiecej robie w domu ale on tez się stara. Warto spróbować. Moi rodzice nie mieli nic przeciwko nawet byli za tym. Zebysmy sprobowali. Ale babcia.... zencie sie i zyjcie jak ludzie a nie "siedzie na kocia łapę" ehhh

Gość gość
a ja żałuję! po opłaceniu wynajmu i rachunków po połowie zostawało mi 400 zł a jemu 2 tys, które odkładał (niby na wesele, ale nigdy się nie oświadczył) obowiązki domowe oczywiście na mojej głowie, bo pn przecież PRACUJE! - na to, że ja też pracuję machał tylko ręką - w końcu jak mało zarabiam, to przecież żadne tam pracowanie zakupy spożywcze raz on raz ja - ale on nie raczył kupować wielu produktów, także ja wydawałam wszystko do ostatniej złotówki i jeszcze mnie opieprzał, że jestem rozrzutna właściwie to byłam sublokatorką z opcją seksu i darmową gosposią