Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam robić w życiu

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia.. Miałam zająć się językami .. ale przecież teraz większosć zna języki - angielski to już w ogóle.. Na kierunki ścisłe, techniczne jestem zbyt głupia.. Mam zamiar nauczyc się hiszpańskiego, niemieckiego i włoskiego..Zrobić studia z jednego języka a resztę mieć kursy.. Nie chce skonczyć pod mostem. Wpadam w histerię, bo mam wrażenie, że dotarłam do pewnego punktu w życiu w którym życie moje się skonczyło..

Gość gość
Hiszpański to jak masz duże cycki do masowania wacka

Gość gość
po co ci studia,jezyki jak i tak za chwile bachory porodzisz i bedziesz w chalupie do konca zycia siedziec:D,a potem zalozysz temat,ze na zarcie nie macie,bo jedna pensja i nie wiesz co robic

Gość gość
i tak nie bedziesz pracowac w zawodzie ale papier mUSI byc w razie zalatwienia przez kogos znajomego - pracy

Gość gość
moje życie też się skończyło, nuda mnie zabija nie wiem czym wypełnić czas :o przychodzę z pracy robię to co zawsze i siedzę w necie :( nie mam pomysłu co robić

Gość gośćhelol
No i co z tego , ze wszyscy znaja jezyki? Wszyscy znaja, bo jezyki sa potrzebne. Jak nie bedziesz znac, to wlasnie dajesz szanse dostania pracy tym co znaja. Gdybym sie mogla cofnac w czasie, to pare lat chcialabym popracowac jako rezydent, albo przewodnik wycieczek :)

Gość gość
gość dziś moje życie też się skończyło, nuda mnie zabija nie wiem czym wypełnić czas pechowiec.gif przychodzę z pracy robię to co zawsze i siedzę w necie smutas.gif nie mam pomysłu co robić <<<<<<<<<<<< demokracja :) net tv dom praca spanie i sranie mam to samo a mieszkam za granicą :) styl zycia zachodni to sie zwie i jest tym

Gość gość
no i co nic się nie da z tym zrobić? Tak do końca życia?

Gość gość
Czyli co te języki nie taki zły pomysł? Nie chce skonczyć na śmietniku..

Gość gość
nie należy zmieniać Polski na modłę zachodu , można żyć w demokracji ale nie takiej jaką nam się narzuca :) Polacy nigdy nie powinni się zmieniać nie łykać tego syfu jaki napływa z zachodnich krajów ! Brać to co najlepsze co pozwala lepiej żyć ale nie zmieniać swoich tradycji morali i życia społecznego. Bo inaczej czeka nas to jak żyją ludzie choćby w DE NL czy UK ...smuty nuda i tylko obowiązki do tego wszystko na krótkiej smyczy i pod ciągłą kontrolą sąsiadów policji urzędów itede :) Tak wygląda właśnie ustrój demokratyczny :)