Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moje menu na imprezke wieczorn膮 w domu do oceny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy by艂yby艣cie zadowolone z takiego menu na sp臋dzenie wieczoru u kole偶anki w domu ? czy co艣 zlikwidowa膰 albo wymieni膰 na co艣 innego jak oceniacie ? przystawki - jajka gotowane podane z w臋dzonym 艂ososiem, papryczk膮 i szczypiorkiem zimne n贸偶ki drobiowe koreczki-ser ple艣niowy w zio艂ach , winogrono, oliwka sa艂atka makaronowa z serem feta dynia na s艂odko, og贸reczki, patisony talerzyk w臋dlin i chleb w koszyczku danie na ciep艂o- ma艂e talarki filety drobiowe pieczone + kotleciki mielone z pieczark膮 podane w pieczarkach do tego kromki bagietki podgrzane w piekarniku z mas艂em czosnkowym na s艂odko - tort czekoladowy wlasnej roboty, mandarynki, winogrona

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie za du偶o tego? To jest menu na dwie osoby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie, na 8 os贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeste艣cie les?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mesianka
usun臋艂abym zimne n贸偶ki, chyba, ze dodajesz do nich jakie艣 fajne warzywka i 艂adnie na koniec si臋 zaprezentowa艂yby. (sorry za stylistyk臋;)) i co do sa艂atki makaronowej z fet膮- ja robi臋 tak膮 z mixem sa艂at zamiast makaronu.Do tego sma偶ony kurczak w przyprawie gyros, czarne oliwki, papryka i sosik czosnkowy, pycha. Swoj膮 drog膮-chyba niez艂a z Ciebie kucharka...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po co jajka? ka偶dy facet ma swoje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰mesianka
jak ju偶 robisz te kotleciki z pieczarkami to na pewno zostanie Ci pieczarek, wi臋c dor贸b troch臋 jajek faszerowanych startymi pieczarkami-pyszne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na przystawk臋 najlepszy tatar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7/10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Papryczka, og贸reczki, koszyczek,kotleciki...co to kurde jest ?? przyj膮tko w przedszkolku ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to sa osoby kt贸re nie przepadaj膮 za staropolsk膮 kuchni膮 typu bigos, zimne n贸偶ki b臋d膮, pi臋knie wygl膮daj膮, warzywka, na wierzchu marchewka, pietruszka , ma艂e kubeczkowe porcje, nie zrezygnuje z nich , moje danie popisowe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napisa艂am og贸reczki, kotleciki zdrobniale bo og贸reczki s膮 male艅kie jak najmniejszy palec u r臋ki i kotleciki te偶 ma艂e , medaliony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem Ci co ja bym z tego zjadla jajka gotowane podane z w臋dzonym 艂ososiem, papryczk膮 i szczypiorkiem - nie ruszylabym, po jajkach sie pierdzi, lososia nie lubie zimne n贸偶ki drobiowe - nie jem drobiu koreczki-ser ple艣niowy w zio艂ach , winogrono, oliwka - pycha sa艂atka makaronowa z serem feta -pycha dynia na s艂odko, og贸reczki, patisony - po co dynia? ogoreczki bym zjadla talerzyk w臋dlin i chleb w koszyczku - okay, ale wole ser danie na ciep艂o- ma艂e talarki filety drobiowe pieczone - nie jem drobiu kotleciki mielone z pieczark膮 podane w pieczarkach - mielone? nuda! mam w domu! do tego kromki bagietki podgrzane w piekarniku z mas艂em czosnkowym - wywalic polowe tych dan a do bagietek dac ser, pieczarki na s艂odko - tort czekoladowy wlasnej roboty, mandarynki, winogrona - fajnie chyba bym pekla z przejedzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te kotleciki mielone nie b臋d膮 takie zwyk艂e jak podaje sie w barach na obiad , to takie ma艂e pulpety chrupkie , dobre mi臋so i pieczarka w 艣rodku , do tego pieczarki pieczone z piekarnika jak ktos chce sobie dolo偶y膰 , ladnie pachnie i 艂adnie wygl膮da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mesianka
nie no og贸lnie nie ma si臋 do czego przyczepi膰. Zjad艂abym wszystko. Poda艂aby艣 przepis na te zimne n贸偶ki, w艂a艣nie szukam czego艣 sprawdzonego, sama nigdy nie robi艂am, nie lubi艂am te偶 ale takie z warzywami i z drobiem bym zjad艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej, poda艂aby艣 przepis na te zimne n贸偶ki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja babcia zwsze robi艂a zimne n贸偶ki - fee - za to mama robi艂a tak - kupowa艂a udka albo piersi z kurczaka gotowa艂a ros贸艂 z du偶膮 ilo艣ci膮 warzyw - ch艂odzi艂a mi臋sko drobno kroi艂a - bez sk贸r i jak galaretka ju偶 t臋偶a艂a to wrzuca艂a mi臋sko i miesza艂a - dzi臋ki temu nie opada艂o na dno tylko by艂o r贸wnomiernie wsz臋dzie a ros贸艂 chudy wi臋c t艂uszcz si臋 nie odk艂ada艂 po sch艂odzeniu... babci galaretki nie b臋d臋 opisywa膰 bo to dramat jest - galaretom ociekaj膮cym t艂uszczem m贸wimy nie. Menu spoko jak dla mnie, ale ja za oliwkami i serem nie przepadam - ale nie dla mnie robisz wi臋c si臋 nie sugeruj - jak go艣cie lubi膮 to ekstra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂asnie tak si臋 robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten czosnek nie potrzebny bo smierdzi i psuje smak potraw :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie musi byc czosnek, mo偶e byc posmarowane mas艂em z zio艂ami