Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGI1989

Dieta 1000 kcal agi1989

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Pomyślałam, że razem raźniej i zawsze miło to wymienić się przepisami i doświadczeniami. Ja ogólnie nie przepadam za dietami w których należy jeść określone składniki czy też dania np dukana. Zabrałam się więc za liczenie kalorii i wiadomo, odstawiłam niepożądane składniki - tłuste, słodycze, ziemniaki, makarony itp. Cięzko idzie mi z ćwiczeniem, niestety moja kondycja jest fatalna i mam biede wytrzymać 30minut - ale chyba powoli jakoś to ogarnę. Zawsze coś. Czy jest ktoś kto chciałby trochę mi potowarzyszyc? Co ciekawego a dobrego szamacie?

No ja mam daleką drogę przed sobą. Nie jest to kwestia 5-10kg niestety. Idealnie byłoby zrzucić 30-35kg ale zakładam, że każdy zgubiony kg będzie sukcesem. Też słyszałam/czytałam, że 1000kcal to mało - ale ja nie mam czasu, że tak powiem wprowadzić tego piątego posiłku - zjadam cztery. Przeważnie sniadanie i obiad są po ok 400-450kcal, a później jakiś owoc lub koktajl owocowo mleczny. Dzisiaj mam już 3 dzień, i zaczyna mnie ciągnąć do słodkego - za jakie grzechy.... :( Dziekuję za linka, zaraz obejrzę co tam ciekawego jest :)

Gość mSylwia
W ramach słodkiego polecam czekoladę gorzką, taką z największą zawartością kakao. Ale ogólnie to najlepiej oszukiwać chęć na słodkie i dużo pić, wody, herbat ziołowych.

No staram się :) Własnie oszukiwać :) Ale nadal brakuje mi na prawdę przepisów na jakies pyszne dania... niby jest tego tyle w internecie, ale mało co które danie na prawdę jest pyszne. Dobrze, że chociaż rybki są zdrowe... :)