Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

xperia z 3

Polecane posty

Gość gość

Hej, właśnie zakupiłam nowa z3 i musze powiedzieć ze jestem grubo zawiedziona. Wszędzie trąbia ze ten telefon może pochwalić się aparatem tym czasem w porównaniu z moim byłym samsungu galaxy s3 który jest podobno już z niższej półki zdjęcia są na prawdę dużo gorszej jakości. Nie mówiąc o tym ze barakuje możliwości zmiany czcionki, ustawienia osobno głośności dźwięku na dźwięk smsa i połączenia. Do tego hit: brak opcji kopiuj wklej w wiadomościach.jedynym prwadziwnym plusem tego telefonu dla mnie jest szybkość. czy macie podobne odczucia? Pozdrawiam

najlepsze sa telefony mniej znanych firm . wszystkie te szajsungi i inne ida w ilosc a nie w jakosc wiec sprzedaj ten zlom i kup inny

Gość gość
A jak twoim zdaniem jest dobry telefon??

Gość gość
Telefon to ma być telefon, a nie aparat... chciałaś aparat trzeba było kupić jakiś kompakt za 500zł i miałabyś lepsze zdjęcia niż z najdroższego telefonu. Nawet jak aparat w telefonie będzie miał i 50 milionów pikseli, to i tak nie dorówna kompaktowi z 8 milionami pikseli.

Gość gość
Jakbyś przeczytał uważnie ze zrozumieniem to co napisałam, zauważyłbys ze dokonałam porównania do galaxy s 3 i jest przepaść między jakością a samsung galaxy s3 który jest o wiele starszy. Nigdzie nie napisałam ze chciałabym mieć telefon który robi zdjęcia jak lustrzanka...ale jeśli ludzie płacą tyle kasy za telefon to uważam że takich mankamentów juz nie powinno być.