Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w komplecie do wozka mialyscie torbe?

Polecane posty

Gość gość

Kupilam wozek ale okazalo sie ze za torbe musimy dodatkowo placic (160 zl)- nie kupilismy. Zastanawiam sie czy tobra w komplecie do wzoka to nie powinien byc standard? Jak bylo u was? Dostalismy 10% rabatu na wozek ale co z tego jak i tak musze kupic torbe, mam nadzieje,ze znajde tansza.

Gość gość
miałam, ale kompletnie z niej nie korzystałam, Leży nowa

Gość gość
całkowicie zbędna rzecz

Gość gość
Miałam. Była bardzo przydatna.

Gość gość
Absolutnie przydatna. Specjalnie szukałam wózka gdzie normalne akcesoria są w zestawia a nie , że kosztują drugie tyle co wózek

Gość gość
ja nie mam ale znalazlam fajne na allegro i nie drogie wiec pewnie kupie bo sie przydaje

Gość gość
Mamy X-landera kupionego w 2012r. Torby nie bylo w komplecie, ale kupilismy z rabatem i kosztowala 80 zl. Torba bardzo fajna, duza, ergonomiczna.

Ja torbę miałam w zestawię i uważam że to bardzo przydatna rzecz. Sprawdź na allegro - na bank kupisz taniej.

Gość gość
nie miałam bo prawie 500 zł kosztowała i mi się nie opłacało dokupywać a innej też nie chciałam ,jakoś wychowały mi się dzieci bez wiszącej torby .

Gość gość
nie wiem czy mieszczę się w waszych standardach, bo miałam wózek za 1000zł (trzyfunkcyjny) i torba była w zestawie. Zwykła, z jedną przegrodą, na napkę, bez żadnych dodatkowych atrakcji. No to nie wiem czy się liczy, taka nie-wypasiona pewnie nie.

Gość gość
k***a! torba za 500zl :D ja za tyle kupilam wozek (2w1) navington cadet - uzywke ale stan ideany

Gość gość
miałam w zestawie. za 160 to sobie bym kupiła torebkę :) do wózka kup coś tańszego, bule pojemne i miało jakieś przegródki :)

Gość gość
Torba za 500 zł to chyba sama dziecko wyprowadza na spacer

Gość gość
Te torby zwykle beznadziejnie wyglądają.

Gość gość
Na allinside.pl możesz wybrać czy z torbą, a czasami torby są gratis. Trzeba dobrze przejrzeć, tam kupuje się od producentów więc nie napycha się kieszeni pośrednikom ;)

Gość gość
Autorko dostałaś 10% rabatu to możesz sobie tę cholerną torbę kupić a jak nie to nie marudź i noś rzeczy w reklamówce.

Gość Grażynna29
Ja też nie miałam w komplecie torby i wydawało mi się, że jest nie będzie mi potrzebny, ale jednak się myliłam i ostatecznie dokupiłam ja na lepetits.pl . Teraz wszystko mam w jednym miejscu, nie szukam soku dla małej, czy chusteczek. Moim zdaniem to bardzo przydatna rzecz.

Gość gość
Ja kupiłam wózek Nowy 3 w 1 nie drogi i torba była w zestawie

Gość gość
Nie u mnie nie była w komplecie. Dokupiłam dopiero po porodzie. Mam wózek z Maxi Cosi i torbę też kupiłam tej samej marki. Jest dobrze spasowana z wózkiem i nic się nie dynda i nie przeszkadza. Jest bardzo funkcjonalna i czuć, że projektant/projektantka chyba dzięki posiadaniu swoich dzieci, zaprojektowali produkt, który trafia w potrzeby rodziców.

Gość gość
Do swojej mury dostalam na baby shower torbe tez z maxi cosi- flexi bag. I jest porzadnie wykonana, wszystko miesci, sprawdza sie na kazdym spacerze :)