Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie uczuciowe

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze tutaj, bo nie wiem, co myśleć. Kilka miesięcy temu poznałam chłopaka, później zaczęliśmy pisać, spotkać się i wgl, trwało to tak z 2 miesiące... A On nagle z dnia na dzień przestał się odzywać :( a jak ja napisałam do niego to juz nie były rozbudowane wiadomości, tylko takie jak by od niechcenia.. Wiec postanowiłam dać mu czas, ale to nic nie dało. Teraz wciąż Go widuje w szkole i bardzo mi zależy na nim, ale nie chce nu się narzucać... Myślałam tez, aby się go zapytać dlaczego tak z dnia na dzien urwał kontakt, myślicie, że to dobry pomysł? Macie jakieś inne? :)

Gość gość
tak zapytaj będziesz spokojniejsza neistety to częsty problem u chłopaków, że tchórzą i olewają zamiast wyjaśnić o co chodzi

Gość gość
Najbardziej mnie dziwi, że z dnia na dzień przestał, a kiedyś przecież pisał codziennie, zabierał na imprezy :( i wgl..

Gość gość
Nie wiem, czy zapytanie się nie będzie takim na rzuceniem się mu?

Gość gość
pogadaj z nim może coś się wyjasni i będzie tak jak kiedyś

Gość gość
Juz nigdy nie będzie jak kiedyś :( szkoda tylko, ze jak głupia się w nim zakochałam :'( a myślicie, że mogłabyś teraz do niego napisać? Bo bardzo Tęsknie

Gość malagosiaaxd
mysle ze jeżeli kiedys byliscie blisko to teraz nie powinnas sprawiać problemu tym ze napiszesz

Gość gość
Ok, dziękuje !

Gość gość
pisze tutaj, bo nie wiem, co myśleć x Nie ma kobiecego tematu bez tego zwrotu.

Gość gość
Najwidoczniej mamy to w genach!

Gość gość
Wydaje mi się, ze to nie ma sensu, byś pisała, po prostu daj soie spokój z takim dupkiem. Skoro nie miał odwagi by jakos honorowo zakończyć znajomość, tlyko cię olał, to wątpie by teraz miał odwage powiedzieć wprost co myśli. A chyba nie masz ochoty na wysłuchiwanie kłamst i kolejne upokorzenie, tak wiec moja rada, nie pisz!

Gość gość
Sama myślę, że nie powinnam , ale serce czuje co innego.. :(

Gość gość
Rozumiem cie

Gość gość
gość 02:22 Mówi prawdę. Jestem facetem i wiem, że gdyby mi zależało, to choćby nie wiem jak moje życie było zabiegane, czy byłbym zajęty, to dla dziewczyny którą się kocha zawsze znajdzie się czas przynajmniej by zadzwonić lub napisać sms "dobranoc". Daj sobie spokój, jeżeli obraca się wśród wielu dziewczyn pomyśl czy to nie jest czasem podrywacz. Być może próbował z Tobą się przespać ale zobaczył, że znasz swoją wartość i nie pójdzie mu tak łatwo więc dał sobie spokój.

Gość gość
No to właśnie nie jest podrywacz, znam Go torche .. Mamy wspólnych znajomych, nawet kiedy został sam na imprezie z żadną dziewczyna nie tańczył, a jak widziałam go z 2 tygodnie temu na imprezie to tez nie widziałam, aby się z jakąś dobrze bawił , tylko z kolegami :( ale wiem, że jakiś powód musiał być