Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba bo doslownie zażeram kazdy stres jak z tym skonczyc

Polecane posty

Gość gość
Musisz isc na terapie do psychologa powaznie to jest choroba dzialaj teraz poki nie jest za pozno tez tak mialam zjadalam wszystko ze stresu z radosci caly czas myslalam o jedzeniu Wstawalam juz mysalam co zjem zjadalam myslalam co zjem pozniej ciagle cos.w torebce mialam zawsze ze soba przekaski ,slodycze itd...:O przytylam do 93 kg :O wtedy powiedzialam stop.najpierw zapisalam sie na silownie i probowalam z dieta nie wychodzilo.Co prawda nie tylam juz ,bo cwiczylam,ale waga stala ,bo zarlam nie jadlam i poszlam do dietetyczki ,ktora powiedziala,ze musze isc do pscyhologa i tak zrobilam.Mialam sesje raz w tyg.zrozumialam i nauczylam sie kiedy naprawde jestem glodna i kiedy sie oszukuje.Dzis moja waga to 57 kg cwicze duzo i jem zdrowo.Dzieki pomocy pscyhologa i dietetyczki

Gość gość
jak ja sie stresuje to pije herbatę .. Pije dużo wody.

Gość gość
widze jak sobie inaczej ludzie radza ze stresem jedni duzo palą ale nie chce inni piją ja jem bez opamietania

Gość gość
a czym sie tak stresujesz?

Gość gość
jestem osobą bardzo nerwowa, ale nie z tych co drą się, krzycza itp ja wszystko trzymam w sobie i siebie niszcze pozniej czym sie denerwuje-brakiem pieniedzy glownie, problemami dnia codziennego, brakiem bliskiej osoby

Gość gość
ale to nie jest wytlumaczenie .. PRzecież jedzenie nie zabije stresu . Może jeszcze go wzmocni

Gość gość
jedzenie zabija stres