Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnykoles

Mieliscie kiedys seks z dwoma naraz?

Polecane posty

Gość pewnykoles

Ostatniej nocy zdarzyla mi sie fantastyczna sprawa, bylem na malej imprezce domowej u kolezanki troche wypilismy ale nie za duzo, mialem troche daleko do domu wiec w nocy nie chcialo mi sie wracac to postanowilismy ze przenocuje u kolezanki, bardzo spdobala mi sie pewna kolezanka mojej znajomej u ktorej byla ta imprezka, okazalo sie ze tez sie jej spodobalem i tez postanowila przenocowac na miejscu ale sie z nia tak umowilem ze jak znajoma zasnie to ona przyjdzie do mnie do lozka, bo nocowalismy oczywiscie w osobnych pokojach, one we dwie w jednym pokoju ja w drugim, wiec spokojnie czekalem az przyjdzie do mnie, jakie bylo moje zdziwienie gdy weszly we dwie do pokoju w ktorym lezalem i sie zapytaly czy nie mial bym nic przeciwko gdybysmy sie we trojke razem zabawili, oczywiscie zgodzilem sie bez chwili zawachania, ucieszylem sie jak cholera, seks byl niesamowity, nigdy nie doznalem jeszcze takiej przyjemnosci, bylem w 7 niebie, chcialem rowniez dogodzic tym dwom kolezankom zeby ta noc rowniez byla dla nich niezapomniana, byl ostry trojkacik, na sam koniec postanowily mi zrobic kolejna niespodzianke, jedna nie za bardzo chciala zrobic loda ale zgodzila sie ze wezmie w usta moje jajeczka, druga wrecz przeciwnie, uwielbia brac w usta penisa wiec zrobila mi loda jakiego jeszcze nigdy nie mialem, gdy nadszedl orgazm i wytrysk myslalem ze zwariuje z rozkoszy, jedna robila mi loda a druga zabawiala sie ustami moimi jajeczkami, mega orgazm, nie moglem sie powstrzymac od krzyku, przez jakis czas nie wiedzialem co robie, poprostu stracilem na chwile swiadomosc z rozkoszy, przezylem cos niesamowitego, nigdy takiej rozkoszy nie doznalem, to bylo cos ekstra, po wszystkim one poszly do swojego pokoju a ja zasnalem zaspokojony jak nigdy. dzisiaj rano musielismy sie rozstac i pojsc do swoich domow bo mojej kolezanki rodzice wracali, one mowily ze rowniez nie przezyly jeszcze tak cudownej i szalonej nocy i sie umowilismy ze kiedys bedziemy musieli to powtorzyc tylko nie wiemy jeszcze kiedy, kiedy bedzie znowu taka mozliwosc i okazja. Mam nadzieje ze to jak najszybciej nastapi. Mieliscie kiedys rowniez takie wspaniale przezycia, jesli tak jak to wspominacie?

Gość rokkefeler
Ja niestety nie, ale wiele bym dal zeby uprawiac seks z dwoma laskami naraz.