Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecjana

Czy ja znajdę chlopaka?

Polecane posty

Bo mam aż 173, raz słyszałam ,że tylko niskie dziewczny podobają się facetom :(....?

Gość gość
ja chyba nie znajde, a jestem nizsza

Gość gość
nie, ja mysle, ze zadnym

Gość gość
Jakbyś miała 190cm to mógłby być problem, ale przy 173 jesteś idealna dla faceta który ma powyżej 180cm. To nie wzrost jest problemem tylko zbyt wysokie wymagania, otyłość, wredny charakter, itd.

Gość gość
wiekszym problem może być psychika

Nie będę tutaj mowić ze jestem brzydka napisze tak jak jets: mam długie włosy do polowy plecow, geste rzesy, ciemną karnacje bez pryszczy, duze usta mam tez swietny charakter nikomu nie ublizam :) ale wzrost i tu fajność gra 2 planową rolę :(

Gość gość
znajdz sobie takiego ktory bedzie cie kochal nie jestes za wysoka akurat moj wzrost jestem o 10cm wyzszy :)

Aj tam wzrost :P Jak napotkasz chłopaka wartościowego, który nie przejmuje się, że jesteś parę cm wyższa, to będzie fajnie :) Cierpliwości ;d

Gość gość
A co to za wzrost dla faceta który ma np. 185cm tak jak ja? Gdyby laska była wyższa, to faktycznie trochę tak głupio by było na początku, ale prawda jest taka że wygląd schodzi na dalszy plan gdy w grę wchodzi uczucie. Nie trafiłaś jeszcze na odpowiedniego faceta i tyle, nie doszukuj się z tego powodu wad, bo to tylko pogorszy sprawę.

Gość gość
Modelki mają ponad 175cm i jakoś nie narzekają na brak powodzenia.

Gość gość
Dorośniesz to przestaniesz się bać, długie nogi u kobiet, to to co faceci bardzo lubią :)

Gość gość
Ja nie myślę, ja to wiem, bo jestem facetem :)

Gość gość
Ze znalezieniem chłopaka nie będziesz miała problemu, ale możesz mieć problem z inną rzeczą- w końcu większa kobieta ma zazwyczaj większą pochwę, a co za tym idzie- trzeba większego pytonga do jej zaspokojenia. Szukaj chłopaka wśród murzynów, a o azjatach zapomnij.

Gość gość
Co za debil z tego wyżej!!! Kolejny co wierzy w mity i baby nigdy nie miał.

Znajdziesz bez obaw bo wcale taka wysoka nie jesteś:) Ja z mojej strony dodam że (jestem wysoki) i akurat kobiety z Twoim wzrostem sa dla mnie niskie. Chciałbym naprawdę spotkać na swojej drodze wysoką ( zdecydowanie ponad 180cm) wtedy mógłbym podejść porozmawiać, a nie ukrywam że mam zasady w których niższe kobiety nie maja nawet do mnie podejścia:) Taki jestem.Dziekuje.

Gość gość
Tak najlepiej zaraz wyzywać od debili. Lepiej wierzyć w bajeczki, że wielkość nie ma znaczenia, że liczy się wnętrze.

Gość gentelman30
znajdziesz ale niestety będziesz musiała klękać do miecza a to troche lipa :(

Dzieki wam za wszystkie komentarze. Kochany, uwierz ,że nie muszę szukać wśród murzynow i azjatów, Polacy sa przystojniejsi :) I najwyrazniej nigdy nie miales kontaktu z kobietą skoro, takie mityczne ciekawostki nam tu opowiadasz :)

Gość gość
To dlaczego murzyni w Polsce mają takie wzięcie? Bo są inteligentni może? A może są dobrze wychowani? A może są bogaci? Widzę tylko jeden powód.

Gość gość
A dlaczego węgrzy uprawiają seks 3 razy częściej niż japończycy? 5cm różnicy jednak robi swoje.

Gość gość
Tak najlepiej zaraz wyzywać od debili x Bo niestety debilem jesteś i niewiele wiesz o anatomii, to tak jakby wiązać wzrost faceta z wielkością penisa. Wzrost nie ma związku z wielkością narządów płciowych.

"Murzyni w Polsce mają takie wzięcie" to dziwne, bo spotkać Murzyna w Polsce można, ale nie częściej niż Polaka :) Więc z łaski swojej zastopuj... A wlasnie panowie, a dlaczego "Ukrainki mają w Polsce takie wzięcie"? pewnie są inteligentne..... w łożku.

No jasne, że nie ma :) "Węgrz to, Murzyni tamto" Z Grekami też ma pan jakieś doświadczenia? Chętnie posłuchamy...

Gość gość
Moja dziewczyna ma 183, ja 181cm, problemu nie widzimy :)