Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

groźby sadem a facebook

Polecane posty

Gość gość

Ludzie jeżeli dostaniecie wezwanie do sadu to pamiętajcie, ze jezeli ktos udostępnia posty publicznie na facebook' u nikt nie może was targać po sadach. Ponieważ robi wtedy z siebie osobę publiczna tj. osoby z tv. Dlatego można jej osobę komentować w sieci, jak również podawać linki do jej profilu.

Gość gość
wyzywalas kogos i teraz sie boisz?:)

Gość gość
Nie nikogo nie wyzywalem, ale wkurza mnie ten temat, w którym jedna osoba straszy wszystkich sadem. Udostępnisz profil wszystkim- wg polskiego prawa jesteś osoba publiczna ;)

Gość gość
watpie zeby to byl strach raczej zabezpieczenie przed durniami zyjacymi z wylacznie z pieniactwa sadowego

Gość gość
przestan wysmiewac i obrazac B to może nie poda cie do sadu i rodzina nie bedzie miała wstydu(twoja)

Gość gość
i co z tego, ze jest osoba publiczna:D? szykanowanie i obrazanie innych jest karalne :) chocby ne wiem jak publiczne osoby to byly

Gość gość
Na facebooku moze i nie ale jesli to przechodzi do reala to juz sie schody zaczynaja , kumpel ostatnio stalkowal pewna dziewczyne i dostal wezwanie do sadu , no i ztego co wiem dziewczyna wygrala bo ja nekal psychiczne z tego co uznal sad. Koles jest spalony juz.

Gość gość
i bardzo dobrze, ze takie sprawy sie zglasza na policje jesli jestes tak podlym czlowiekiem, ze niszczysz innym zycie i dobre imie to nalezy ci sie jak najbardziej kara

Gość gość
gość dziś i bardzo dobrze, ze takie sprawy sie zglasza na policje jesli jestes tak podlym czlowiekiem, ze niszczysz innym zycie i dobre imie to nalezy ci sie jak najbardziej kara x Chyba coś nie halo z Toba? Gdzie ja pisałem, ze niszcze kogoś? Halo obudz się. Stwierdzam tylko fakty z polskiego prawa. Stalming ok jest karany, ale krytyka osoby, która robi z siebie gwiazdę Internetu :D

Gość gość
tylko, że szanowny znawco, weź pod uwagę, że sąd wówczas rozważy, czy to co nazywasz krytyką, nie jest już krytyką niewspółmierną, wręcz prześladowaniem wiemy o kim piszemy :D i twoja opinia zderzy się z faktami B. była wielokrotnie opisywana w sposób UWŁACZAJĄCY czym innym były te "meduzy"? to jest chamstwo, które w dużym nasileniu, może być uznane za prześladowanie i najzabawniejsze w tym jest to, że B. nie pisała o swoich prześladowcach w sposób podobny, proporcjonalnie złośliwy, chamski i co? jak sąd na to popatrzy? sąd nie będzie oceniał, czy ona potrafi pisać, czy jest ładna czy brzydka, czy robi z siebie idiotkę w necie sąd będzie oceniał, czy jej dobra osobiste zostały naruszone w świetle materiału dowodowego a ten materiał, jeśli kto sobie pozbierał, jest całkiem interesujący z całą pewnością można to uruchomić, jeśli B. będzie się chciało bo robota wielu osób tutaj, to typowe chamskie dogryzanie i to bardzo konsekwentne ja też napisałem o niej kilka ostrych słów, ale bez tego chamstwa

Gość gość
"Chyba coś nie halo z Toba? Gdzie ja pisałem, ze niszcze kogoś? Halo obudz się. Stwierdzam tylko fakty z polskiego prawa. Stalming ok jest karany, ale krytyka osoby, która robi z siebie gwiazdę Internetu smiech.gif" TWOJA INTERPRETACJA NIC NIE BEDZIE obchodziłą sądu:D

Gość gość
po prostu sie boisz konsekwencji ciekawe co rodzinka powie jak dostaniesz wezwanie, IP łatwo ustalic i nikt nie jest bezkarny

Gość gość
za naszą "działalność" na kafe , wszyscy będziemy siedzieć i to długo

Gość gość
Tylko, ze jest jedna sprawa, nie pisze o B. ( nie śmieje się i nie ponizam nikogo ad persona w sieci). Chodzi mi o inna osobę, która straszyła dzisiaj Sądem ludzi w pewnym temacie i nie mam na myśli siebie, jeżeli bierzemy pod uwagę udostepnienie jej danych osobowych i komentowanie jej zycia:)

Gość gość
napisałem o B. bo tak mi się skojarzyło jeśli nie trafiłem, to